Descoperă elite-cars-leasing.ro: mașini rulate, în leasing cu dobândă de 0%!

Descoperă elite-cars-leasing.ro: mașini rulate, în leasing cu dobândă de 0%!

 

Într-o lume în continuă schimbare, unde nevoile oamenilor se diversifică, elite-cars-leasing.ro vine în întâmpinarea clienților săi cu soluții în domeniul leasingului auto. Fie că ești în căutarea unei mașini pentru uz personal sau pentru afacerea ta, acest dealer de autovehicule rulate are o ofertă avantajoasă, care include leasing cu dobândă de 0%, verificări riguroase ale vehiculelor și numeroase beneficii pentru clienți.

 

Acest dealer auto pune la dispoziție și opțiunea de leasing de mașini rulate – vezi pagina oficială elite-cars-leasing.ro – și își propune să schimbe modul în care oamenii achiziționează vehicule. Aici doritorii vor avea parte de o experiență de cumpărare personalizată și fără griji. Elite Cars Leasing colaborează cu 17 finanțatori de top, reușind să găsească soluții de finanțare adaptate nevoilor fiecărei persoane sau companii.

 

Principalele avantaje de colaborare cu Elite Cars Leasing

 

  • Garanția kilometrajului real

 

Toate vehiculele sunt supuse unor verificări și teste riguroase în reprezentanța brandului, prezentând istoricul service-urilor și mentenanța conform recomandărilor producătorilor. Astfel, clienții sunt asigurați că mașina aleasă nu a fost implicată în accidente majore.

 

  • Garanție extinsă și asistență rutieră gratuită

 

Compania oferă garanție de 1 an sau 15.000 km, cu posibilitatea de extindere până la 2 ani, precum și asistență rutieră gratuită pe durata unui an. Astfel, clienții se pot bucura de o experiență de condus fără griji.

 

  • Portofoliu diversificat

 

Elite Cars Leasing deține un portofoliu larg de mașini premium și nu numai, atât noi, cu kilometraj mic sau 0 km, cât și rulate. Dacă un client nu găsește modelul dorit, dealerul poate aduce orice mașină la comandă.

 

  • Servicii de trade-in și buy-back

 

Pentru a simplifica procesul de achiziție, Elite Cars Leasing oferă servicii de tip trade-in și buy-back, astfel încât clienții să poată realiza tranzacția într-un mod cât mai eficient și rapid.

 

  • Consultanță pe durata întregului proces

 

Echipa de la elite-cars-leasing.ro este alături de clienți pe întreg parcursul achiziției, cât și după. În acest mod clienții se pot bucura de o experiență de cumpărare unică și personalizată, care îi face să revină.

 

  • Facturare și finanțare fără TVA

 

Elite Cars Leasing ia în considerare nevoile financiare ale clienților săi și oferă posibilitatea de facturare la prețul fără TVA, precum și finanțare la prețul fără TVA prin credit extern. Astfel, leasingul devine o soluție accesibilă și avantajoasă pentru toată lumea.

Cu sedii în București, Bacău și Brașov, Elite Cars Leasing invită clienții să descopere oferta sa variată de masini rulate in leasing și să beneficieze de serviciile sale exclusive. Experiența de cumpărare oferită de acest dealer de autovehicule rulate este diferită și avantajoasă, datorită atenției acordate detaliilor și satisfacției clientului.

Elite-cars-leasing.ro reprezintă alegerea ideală pentru cei interesați de mașini rulate în leasing cu dobândă de 0% și beneficii exclusive. Se remarcă prin oferta unică care transformă achiziționarea unei mașini într-o experiență deosebită, fără griji și plăcută.

Vă invităm să vizitați showroomurile elite-cars-leasing.ro din București, Bacău și Brașov sau să accesați site-ul elite-cars-leasing.ro pentru a descoperi o soluție bună în funcție de nevoile voastre și a porni împreună pe drumul spre noi aventuri!

Contact:

0759 801 800
office@elite-cars-leasing.ro

 

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.