Pentru haine impecabile alege un balsam de rufe profesional de la magazinul online Dezitec

 În orice domeniu de activitate curățenia și igiena sunt absolut indispensabile. Fie că vorbim aici de locul de muncă, fie de gospodărie, timpul alocat curățeniei și păstrării obiectelor în stare bună de funcționare ar trebui să fie prioritar pe lista zilnică.

Astfel, este important să alegem din timp acele produse și ustensile care ne fac viața mai ușoară și reduc la jumătate timpul alocat curățeniei. Într-un singur loc și anume la magazinul Dezitec aceste produse pot fi alese și comandate la prețuri accesibile pentru orice buget.

 

Mirosul special al balsamului profesional de rufe ajută la păstrarea prospețimii hainelor

 

Gospodinele știu că pentru a păstra mai mult timp calitatea hainelor dar și mirosul de proaspăt spălat este nevoie de un anumit ritual. Acesta include, desigur, o mașină performantă de spălare, un detergent bun, dar și folosirea unui balsam de rufe profesional . De fapt, acesta este elementul cheie care ajută la păstrarea în bune condiții a hainelor, pentru că țesătura acestora tinde să se degradeze în timp, din cauza apei cu clor.

Includerea în mașina de spălat a unui balsam de rufe concentrat de la Dezitec atenuează acest proces de degradare a țesăturilor și le păstrează mai mult timp culoarea și structura inițială. Mai mult, ele vor fi moale la atingere și vor emana un parfum discret de proaspăt spălat.

De la Dezitec se pot achiziționa balsamuri de rufe dozate în recipiente de un litru sau cinci litri, la alegere. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de material.

 

Detergenți profesionali și pentru industria HoReCa

 

Pe lângă balsamurile de rufe, magazinul online Dezitec mai comercializează și game de detergenți care pot fi folosiți atât pentru uz gopodăresc, cât și în industria HoReCa, pentru hoteluri, restaurante, pensiuni etc. Atât pentru vesela din bucătării, dar și pentru spălarea lenjeriei, aceste produse de curățenie sunt importate din Italia și își fac treaba impecabil.

Folosite în mașini profesionale de spălat, ele reduc formarea calcarului cu puterea lor mărită de degresare. Mai mult chiar, contribuie la protecția antiuzură a paharelor și obiectelor din sticlă.

În funcție și de duritatea apei se folosește de la 1 gram până la 3 grame pe litru. Detergenții se livrează în recipiente de 6 sau 10 litri.

Pentru cei care doresc curățarea blândă pentru spălarea vaselor delicate din aluminiu sau argint pot achiziționa un detergent care nu conține substanțe caustice de la acest magazin.

 

Echipamente și cărucioare de curățenie la prețuri imbatabile

 

Atât pentru spălătoriile auto, cât și pentru domeniul agroindustrial, magazinul online Dezitec pune la dispoziția celor interesați detergenți speciali pentru curățarea și igienizarea diverselor suprafețe ale unui autovehicul. Mai apoi, pentru industria agroalimentară se pot folosi detergenți alcalini și detergenți lichizi pentru spălarea suprafețelor de lucru, a echipamentelor și a vaselor folosite.

Toate acestea sunt mult mai ușor de transportat dacă se optează pentru achiziția echipamentelor de curățenie de tipul găleți, mopuri, mănuși și bonete, dar și a cărucioarelor de curățenie. Acestea au diferite capacități de depozitare și transport, datorită compartimentelor cu care sunt prevăzute.

Toate aceste produse, dar și multe altele se găsesc listate pe pagina oficială Dezitec.ro.

Contact: 0749 768 217‬ sau folosind formularul de pe site.

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.