Extindere retea apa-canal in Fundulea si Ileana

Ca urmare a emiterii ordinului administrativ de începere pentru contractul de lucrări „CL3” din cadrul proiectului 152614 „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași si Ialomița, în perioada 2014-2020“, azi, 01.02.2023, a fost predat amplasamentul către constructori.

Obiectivele contractului de lucrări „CL3” sunt înfiintarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă în Orașul Fundulea și Comuna Ileana. Extinderea rețelelor de canalizare în Orașul Fundulea.

La evenimentul prilejuit de predarea amplasamentului către constructori au participat: Director General al ECOAQUA Călărași-Eduard Grama, Vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași-Ion Samoilă, Subprefect al Județului Călărași-Eugen Ilie, Primar al Comunei Ileana-Corneliu Alexandru, Primar al Orașului Fundulea-Dorobanțu Dorel, Diriginte de șantier-Copoiu Niculae, Manager UIP ECOAQUA-Valentina Stroe, reprezentanți ROMAIR CONSULTING SRL.

Sursa: Ecoaqua Călărași

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.