Călăraşi 8 containere conforme cu normativele europene

La finele anului trecut, Primăria Municipiului Călăraşi a achiziţionat nu mai puţin de 8 containere conforme cu normativele europene şi internaţionale aplicabile pentru colectarea selectivă a deşeurilor (2 pentru deşeuri menajere, 2 pentru hârtie şi carton, 2 pentru plastic şi metal, respectiv 2 pentru sticlă). 6 dintre ele au fost deja amplasate pe strada Bărăganului, în zona blocurilor 10 Nivele.
Cu toţii ne dorim un oraş mai curat, mai frumos, demn de un municipiu reşedinţă de judeţ. Investiţia vizează creşterea gradului de colectare a deşurilor reciclabile, diminuarea cantităţii de deşeuri neconforme, păstrarea unui aspect salubru al domeniului public. Din acest motiv, în acest an, împreună cu operatorul de salubritate REBU, dorim să intensificăm în această direcţie, acţiunile de conştientizare şi informare privind colectarea selectivă.
 Vă invit să fiţi partenerul nostru! În felul acesta, ne vor rămâne bani pe care să-i investim în amenajarea de noi locuri de joacă şi terenuri de sport pentru copiii noştri.
sursa: Marius Dulce-Primar al Municipiului Calarasi
Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.