Un picnic perfect cu produse din carton de la snick-ambalaje.com

Un picnic perfect cu produse din carton de la snick-ambalaje.com

Da, stiu, nu este inca vremea de iesit la picnic, suntem inca in mijlocul iernii, dar navigand pe net am descoperit un magazin online ce are la vanzare ambalaje din carton si hartie , o solutie la plasticul atat de daunator mediului , dar si noua oamenilor. Da, este foarte adevarat ca aceste produse din ambalaj si hartie sunt , in mare masura destinate conceptului de catering si street food. Dar, sa nu uitam faptul ca atunci, cand mergem la un picnic avem si noi nevoie de farfurii, pahare, etc. De multe ori am vazut ca la un asemenea eveniment sunt folosite farfuriile, paharele, furculitele din plastic. De aceea, cred ca aceea dintre noi care ies destul de des la picnic, pot face de pe acum un mic stoc de produse si ambalaje din carton de la snick-ambalaje.com. Mai ales ca acum este o perioada in care se pot achizitiona produse la promotie, vezi aici gasesti farfurii din carton

Cred ca atunci cand iti doresti sa ai un picnic perfect, cu prieteni trebuie sa ai in vedere si mediul inconjurator. Nu doar sa iti aduni resturile de la picnic in sacul adus de acasa este benefic si necesar, ci si respectul fata de mama natura prin renuntarea la ambalajele si produsele din plastic.

Pentru a avea un picnic perfect, vreau sa mai punctez cateva idei, ce le consider eu, destul de utile. Faptul ca odata cu incalzirea vremi, o iesire cu prieteni sau familia in mijlocul naturii este o terapie impotriva stresului acumulat intr-o saptamana de munca intensa, este si un prilej de socializare. Azi, suntem conectati la lumea virtuala si riscam sa devenim roboti. O zi, cu prieteni sau familia, petrecuta in mijlocul naturii este un medicament pentru inatrirea organismului. Aerul curat face bine organismului, la orice varsta.

Un lucru ce nu trebuie neglijat, daca sunteti mari amatori de pucnic in natura. Pentru un picnic, cu prieteni sau familia, este necesar un cos special de picnic in care vor fi intotdeauna luate pahare, farfurii, furculite, cutite, desfacator de sticle, servetele, condimente si bineinteles un sac, doi de plastic, pentru a strange resturile de la masa. Daca locul in care mergeti, nu este amnajat, cu scaune si mese, mai aveti nevoie si de 1-2 paturi. O mica lada frigorifica nu strica sa o aveti, pentru a pastra bauturile si sucurile reci.
atunci cand mergem la picnic trebuie sa ne imbracam lejer sa avem o minge de volei sau de fotbal si daca locatia este in padure, sigur o crema de protectie este destul de utila.

Acum, poate sunt si mici antreprenori, care isi desfasoara activitatea intr-un domeniu care foloseste ambalaje si din intamplare sau nu citesc acest articol. Pentru ei site-ul : snick-ambalaje.com, este extrem de util. Catalogul cu produse este usor de accesat si diversificat. Veti descoperi oferta cu produse snick-ambalaje pentru catering, street food, cofetarii, cafenele, gelaterii, pizzerii, rotiserii si divese evenimente.

Asa ca draga cititorule, vezi site-ul oficial Snick Ambalaje –  pentru a te convinge ca si tu poti proteja mediul inconjurator alegand ambalaje biodegradabile la picnic sau in activitatea economic de zi cu zi.

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.