CNI -a finalizat sala polivalenta din Pitesti

CNI FINALIZEAZĂ O NOUĂ SALĂ POLIVALENTĂ!

În România,  contrar comentariilor negative din mass-media , dar și a unei mase de cetățeni,  se construiește frumos și trainic.

În,  8 decembrie, a avut loc inaugurarea unei noi săli polivalente în România! Este vorba despre Pitești Arena, o investiție CNI, cu finanțare asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Noua sală de sport, în valoare de 102,04 milioane lei, are o capacitate maximă de 5.890 de locuri (inclusiv scaune retractabile/sau locuri în picioare pe terenul de joc în cazul concertelor) și respectă criteriile de omologare ale federațiilor continentale pentru sporturi de echipă indoor (handbal, baschet, volei) pentru organizarea campionatelor și cupelor naționale și internaționale.

Pitești Arena dispune de 48 locuri destinate persoanelor cu dizabilități, cu însoțitor dar și de 6 vestiare pentru sportivi, 2 vestiare pentru arbitri, 2 zone de antrenament și încălzire dotate cu aparate de fitness și forță, zonă de saună și bazine cu apă, zonă de prim ajutor și cabinet medical precum și zona teste anti-doping. Totodată sunt prevăzute și săli pentru conferințe de presă, mini-studio transmisie, zone administrative și tehnice.

Inaugurarea a fost marcată printr-o competiție națională de karate – Campionatul Național de Karate Ashihara, organizat în colaborare cu Federația Română de Arte Marțiale.

Sursa: CNI

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.