Vopsitorie Auto in Suceava

Service-auto in Suceava. Vopsitorie și tinichigerie auto.

Un service auto precum AutoDel, mai greu găsești în ziua de azi. Când spun  asta ma gândesc în primul rand la meseriasi din acest service auto, din Suceara. Oameni ce îmbină seriozitate cu calitatea lucrărilor efectuate.

Cu 4 departamente, incluse în cadrul service-ului auto: Tinichigerie si Vopsitorie; Electrica, Mecanica și Stație ITP, problemele pe care le întâmpini la autoturismul personal sunt ca și rezolvate.

Am văzut de multe ori , posesori de autoturisme care apelează la diferite persoane care repara mașini prin garaje. O decizie, zic eu, total greșită. Acel meseriaș nu dispune de cunoștințele necesare pentru a rezolva o problema complexa și nici nu iti va oferi garanție pentru lucrarea efectuata. De aceea recomandarea mea este sa apelați întotdeauna la un service auto autorizat. Iar atunci când este necesar o lucrare de tinichigerie si vopsitorie eu va recomand AutoDel, vopsitorie auto suceava.

Un autoturism, ca este nou sau second-hand, este in zilele noastre destul de costisitor. Si nu ma refer doar la combustibili, care au crescut in ultima vreme destul de mult. Ma gandesc la reviziile tehnice si reparatiile care inevitabil trebuiesc facute perioadic. Personal, sunt omul care tine la masina, de aceea apelez intotdeauna la un service auto autorizat. Merg de multi ani la acelasi service auto si de aceea am o relatie de prietenie cu mecanici din acel service. Intretinerea corecta a masini imi asigura un confort si siguranta sporita. Intotdeauan am considerat ca e ma rentabil sa fac o verificare a masini intr-un service autorizat si sa imi fie inlocuite piesele uzate, decat sa merg cu masina pana imi „cade”. Sunt multi care procedeaza in acest fel. Merg la service atunci canfd „cade” o piesa, dar nu realizeaza ca aceea piesa poate sa atraga dupa ea si alte defectiuni, iar costul reparatiei sa fie unul mult mai mare.

Cand achizitionati o masina, second-hand sau noua trebuie sa aveti in vedere ca oricand se poate defecta o piesa sau o componenta a acesteia. Nici o masina nu este fabricata sa poata functiona la parametri normali, o vesnicie. Cand nu te astepti poate aparea o defectiune si trebuie sa apelezi la un service auto.

La inceputul articolului aduceam in prim plan, un service auto din Suceava, AutoDel . De ce recomad eu acest service?

1. La AutoDel , service-ul auto din Suceava pot fi efecutate verificari periodice, revizii, diagnosticari, reparatii ale sistemelor de franare, directie, propulsie si transmisie; intretineri si schimburi periodice de filtre si ulei;
2. In privinta caroseriei se poate realiza un polish profesional, cu o masina de polishat profesionala; vopsirea sau retusarea perfecta a unor componente ale caroseriei; ateleierul de vopsitorie are cabine pentru vopsit de ultima generatie; este folosita vopsea de cea mai buna calitate;
3. Se pot efectua diagnoze ale sistemelor de securitate; verificari si inlocuiri ale sistemului electric si de iluminare.

 

Date de contact:

– pentru locatia din Suceava:

Adresa: Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 52, Tel. 0374 006 006;

– pentru locatia din Bucuresti:
Bd.Iuliu Maniu, nr.273-279 ; Tel. 0759 888 788;

In incheierea acestui articol vreau sa subliniez importanta verificari periodice a sistemului de iluminare, directie, franare,etc. ,de catre o echipa de profesionisti, intr-un service autorizat.

Din blogosfera romaneasca va doresc un sfarsit de an cu sanatate si liniste

 

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.