Sărbători pline de evenimente la Galați

Vin sărbători pline de evenimente la Galați

Spectacole, patinoar în aer liber, carusel, târguri tradiționale, concurs de împodobit brazi, parada militară, cadouri pentru copii, întâlniri cu Moș Crăciun, precum și numeroase momente artistice. Sunt câteva dintre acțiunile care vor avea loc în perioada următoare la Galați cu prilejul Sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, Zilei Naționale a României și a Sărbătorii Crăciunului.
Iată pe scurt câteva repere!

„Târgul de Sfântul Apostol Andrei”. Se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022 în Grădina Publică și va reuni 35 de artizani şi meşteri populari. Mai mult, în fiecare seară vor fi și spectacole de muzică.

 

„Orășelul lui Moș Crăciun”. Se va desfășura în perioada 30 noiembrie 2022 – 7 ianuarie 2023 în centrul orașului, în zona „Spicu”. Vor fi o serie de activităţi atractive care celebrează Crăciunul, activități distractive pentru copii (carusel, maşinuţe electrice, Atelierul lui Moș Crăciun, patinoar, concurs de împodobit brazii etc.), gustări tradiționale și daruri de sărbători.

1 Decembrie – Ziua Națională a României. Va cuprinde paradă militară, precum și momente artistice pe Bulevardul Brăilei, în zona parcului din Țiglina.

„Serbările de Sfântul Andrei”. Este un eveniment care va avea loc în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie pe Faleza Superioară a Dunării. Va cuprinde spectacole și un târg tradițional.

 

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.