AGA CFR Marfa a aprobat rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2022

AGA CFR Marfa a aprobat rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2022
CFR Marfă a prevazut în Proiectul de BVC rectificat actualizarea veniturilor salariaților sai luând în considerare îmbunătățirea performantelor economice ale societății în primele 6 luni ale anului în curs. Astfel, cu condiția aprobării prin Hotărâre de Guvern, începând cu 1.11.2022 salariații CFR Marfă vor beneficia de o majorare a salariului cu 6,1%, precum și de mărirea valorii tichetelor de masa, de la 20 la 30 de lei. Aceste beneficii se adaugă creșterii salariale acordate cu data de 1 aprilie 2022.
Perspectivele finalului de an sunt pozitive, datele financiare preliminate pe trim III întăresc cifrele care au stat la baza rectificării BVC . Astfel, veniturile preliminate înregistrează o creștere de 31% fata de BVC aprobat pe primele 9 luni, concomitent cu scăderea cheltuielilor cu aprox 4%, iar rezultatul operațional raportat începând cu luna mai 2022 este unul pozitiv.
În contextul acestor rezultate pozitive, conducerea CFR Marfă dorește sa mulțumească salariaților pentru implicarea de care au dat dovada în aceasta perioada dificila!
Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.