Paradisul Personajelor – aici găsești ursitoare pentru botez în București

Diferitele evenimente din viața noastră sunt importante pentru noi și pentru cei dragi nouă. Fie că este vorba de nuntă, botez etc. trebuie să avem grijă ca acestea să se desfășoare în bune condiții, iar invitații să se simtă cât mai bine.

Atunci când vorbim de botez, de câțiva ani, s-a format obiceiul de a chema un grup de fete frumos costumate pentru a-i face celui mic unele dintre cele mai frumoase urări. Vechea tradiție le numește ursitoare, ca în povestea Frumoasei din Pădurea Adormită. Acestea sunt menite în a-i face copilului urări de bine și să crească cât mai frumos.

Pentru un astfel de serviciu se apelează în mod normal la o firmă care are dispune de servicii de închiriere pe un anumit interval de timp. Dacă ești din capitală sau de pe lângă aceasta, află că aici gasesti ursitoare pentru botez in Bucuresti

 

Fiecare ursitoare cu rolul ei

 

Fiecare grup de ursitoare are propriile urări pentru micuț. Acestea aduc încântare atât celor mici, cât și adulților. Sunt actrițe talentate ce își duc la capăt tot spectacolul. Pe lângă intepretarea live, acestea pot cânta melodii și pot face urări personalizate pentru cel mic.

Îngerașul, zâna iubirii, zâna norocului, zâna înțelepciunii, dar și nelipsita ursitoare rea sunt piesele centrale ale fiecărui pachet selectat. Cea din urmă nu poate lipsi din componența unei astfel de petreceri, în ciuda reputației sale. Aceasta asigură o atmosferă antrenantă, prin prisma rolului avut.

 

Pachete standard sau gold, pentru fiecare gust

 

Paradisul Personajelor vă oferă pachete cu ursitoare pentru diferite buzunare. Componența acestora diferă și se poate personaliza după bunul plac. La diferite prețuri, acestea pot avea în componență portretul bebelușului, pernuța lui, dar și un prosop realizat special pentru nași.

Scenetele, cât și dinamismul întregii acțiuni vor fi deliciul publicului și vor aduce încântare.

Atelierele de creație care se pot integra în orice pachet dorit aduc un plus întregii atmosfere. Copiii vor fi impresionați de gama variată de activități din cadrul acestora. Picturile pe față, dar și atelierul de creat brățări, pot fi prilejul inițierii unor prietenii de lungă durată între copii aflați la eveniment. În acest fel, părinții pot discuta și pot savura un pahar în tihnă.

 

Personaje animate pentru celelalte ocazii

 

Paradisul Personajelor este o firmă specializată în crearea și distribuirea personajelor și mascotelor îndrăgite de cei mici. Gama variată de personaje Disney aduc zâmbetul pe buze copiilor și sunt elementul de atracție principal când vorbim de petrecerile onomastice sau cu tematică. Nu doar că asigură întreținerea unei atmosferi plăcute, ci invită copiii în a interacționa unii cu ceilalți.

Pe site-ul paradisulpersonajelor.ro sunt disponibile toate informațiile utile. Găsești informații complete despre conținutul fiecărui pachet, dar și poze reprezentative pentru fiecare serviciu. De asemenea, prețurile sunt cele afișate pe site, fără alte costuri suplimentare.

Sunt o alegere excelentă pentru astfel de petreceri și asigură întotdeauna voia bună în rândul copiilor. Apelează cu încredere la serviciile puse la dispoziție de Paradisul Personajelor pentru reușita evenimentului tău.

Contact:
0726 340 390
contact@paradisulpersonajelor.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.