Lucrarile la „Pietonalul” din mun. Calarasi

Primarul  Municipiului Calarasi: Monitorizăm zilnic stadiul execuţiei lucrărilor de implementare a proiectelor cu finanţare europeană, în condiţiile în care termenul de finalizare este sfârşitul anului viitor.

Împreună cu colegii mei din cadrul Direcţiei Programe şi Dezvoltare Locală, respectiv Direcţiei Tehnice încercăm să identificăm cele mai bune soluţii pentru ca toate investiţiile propuse să se desfăşoare conform calendarului în ciuda dificultăţilor pe care le întâmpinăm.

Recent, am mers pe şantierul privind „Pietonalul”, din zona centrală a municipiului, lucrările derulate în cadrul proiectului „Reducerea emisiilor de carbon în Municipiul Călăraşi prin crearea unui spaţiu urban multifuncţional în zona centrală a municipiului” fiind realizate în proporţie de 30%. Se lucrează la instalarea căminelor. Constructorul ne-a dat asigurări că până în noiembrie, anul acesta, se vor instala toate fântânile.

Ştim că s-a creat un disconfort în rândul cetăţenilor care locuiesc în zonă odată cu declanşarea acestui şantier, motiv pentru care ne cerem încă o dată scuze pentru situaţia creată. Vă asigur că facem tot ce e posibil să accelerăm ritmul de lucru.

Pe 23 decembrie 2021 s-a semnat contractul de execuţie lucrări, în valoare de 32.687.921,74 lei (inclusiv TVA). Durata acestui contract este de 19 luni.

Rezultatele pe care le vom obţine la final:

📍 Suprafaţa carosabilă reabilitată: 785 m.p.

📍 Suprafaţă spaţii verzi reabilitată: 7.255,9 m.p.

📍 Suprafaţa zonelor pietonale modernizate / extinse: 20.194,8 m.p.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.