Zoo Calarasi , concurs!

Dragi prieteni ai grădinii Zoo,

Vă anunțăm că dorim să vă implicăm în campania noastră realizată pentru a găsi nume pentru cei doi pui de vacă scoțiană.

Avem acum în total trei fetite (pui) în familia vacilor scoțiene, Brownie, cea mai mare dintre ele, fiind adusă pe lume la începutul acestui an.
În urmă cu o săptămână au mai venit pe lume alte două fetițe pe care ne dorim să le botezăm.

Să vă explicăm cum se va desfășura campania, în urma căreia există și 2 premii (pentru că vor fi alese 2 nume diferite):

– câștigătorul va beneficia de o întâlnire față în față cu animalul ”botezat” și de o vizită la zoo gratuită pentru el și alți patru membrii ai familiei/prieteni. Vizita va fi ghidată de un reprezentant al grădinii, care va oferi informații interesante despre animale și despre povestea zoo, plus o altă SURPRIZĂ oferită de echipa noastră. (*** data și ora vizitei vor fi stabilite de comun acord, în funcție de disponibilitatea câștigătorului și a personalului grădinii zoologice. )

Așadar, regulile sunt:
– puteți propune câte nume doriți, acestea fiind puse în comentarii separate la această poastare
– se vor alege până pe 15 iulie 2022 doar 6 dintre propunerile care au primit cele mai multe like-uri/ reacții. Vă atragem atenția că va conta numărul de like-uri primite, nu ordinea cronologică a postărilor!
– în decursul zilei de vineri, 15 iulie vom organiza ” marea finală”. Vom realiza un sondaj prin intermediul căruia veți putea vota varianta preferată dintre cele 6 nume finaliste. Două dintre cele mai votate nume vor câștiga.

Votarea se va desfășura până în seara zilei de marți, 19 iulie, urmând ca miercuri, 20 iulie, să anunțăm cei 2 câștigători.

Vă dorim mult succes tuturor participanților!

Primăria Municipiului Călărași

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.