Continuă procesul de recondiționare a carosabilului pe străzile din zona Stadion

Continuă procesul de recondiționare a carosabilului pe străzile din zona Stadion
După ce zona carosabilă a fost reabilitată pe strada Panait Cerna, echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru asfaltare pe strada Făgetului. Se lucrează pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei, motiv pentru care traficul rutier este restricționat total, până la ora 16:00.
Recondiționarea carosabilului se va extinde și pe celelalte tronsoane. Intervențiile se vor desfășura cu același regim de restricții de trafic rutier. Miercuri, 06 iulie, se va reabilita porțiunea cuprinsă între strada Chiliei și strada Maramureș iar joi, 07 iulie, utilajele de asfaltare se vor muta pe tronsonul delimitat de strada Maramureș și strada Ion Andreescu.
Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
De asemenea, facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită.
Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.