Ambalaj biodegradabil de la snick-ambalaje.com

Ambalaj biodegradabil de la snick-ambalaje.com
Azi, omenirea este cuprinsa de febra reciclari. Asa ca o lume in care apare un ambalaj biodegradabil , este o lume fericita, care traieste in armonie cu natura.
Cu siguranta, voi, va veti intreba din ce sunt fabricate ambalajele biodegradabile? Iar, eu am sa va spun ca una din materia prima folosita la realizarea ambalajelor biodegradabile este frunza de palmier areca. In mod normal frunzele acestei specii de palmier ar fi fost aruncate, dar in zilele nosatre, tehnologia revolutionara le transforma in ambalaje folosite cu precadere in industria alimentara. Avantajul consta in faptul ca nu au in compozitia lor poluanti si pot fi compostate rapid.
Aceste produse biodegradabile au patrubs si pe piata romaneasca fiind folosite in industria alimentara cu precadere in restaurante, cofetarii, pizerii, rotiserii, cafenele, hoteluri, etc. De asemenea, sunt folosite din ce in ce mai mult la diverse evenimente si receptii, fiind foarte practice, avand un aport deosebit in Horeca.
Personal cred ca viitorul, in lumea civilizata si cu bun simt, apartine ambalajelor biodegradabile, deorece sunt benefice atat oamenilor cat si naturii. Ok!… la partea cu bunul simt, noi romanii, mai avem mult de lucru, dar sunt optimist, vom reusi!
Am spus ca sunt optimist deoarece in ultima vreme am constata ca multi au constientizat ca gradul mare de poluare ne afecteaza in primul rand pe noi oameni si apoi natura ce ne inconjoara la tot pasul.
Cred ca ati aflat, a fost foarte mediatizata stirea, cum ca in Romania ca si in celelalte stat UE s-a adoptat legislatia care interzice folosirea anumitor ambalaje din plastic.
V-am dat, la inceput exemplul cu ambalaje biodegradabile din frunze de palmier, dar sa stiti ca sunt si alte ambalaje produse din celuloza. Pe site-ul: snick-ambalaje.com , am gasit pahare din carton fabricate din celuloza care rezista la temperaturi mari. Spre exemplu iti poti savura un ceai fierbinte din aceste pahare biodegradabile din celuloza.
Tot pe site-ul amintit ( snick-ambalaje.com) exista posibilitatea personalizari ambalajelor cu sloganuri, mesaje publicitare sau logo-ul firmei.
Cine este Snick Ambalaje?
Snick Ambalaje, este furnizorul ambalajelor biodegradabile, prezent in industria Horeca! Produsele fiind fabricate din materii prime precum: lemnul, cartonul, frunzele de palmier sau trestia.
Sunt produse biodegradabile de cea mai buna calitate.
Snick Ambalaje, este un furnizor serios, cu ajutorul caruia multe companii si-au crescut cifra de adaceri . Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul: snick-ambalaje.com
Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de o zi cu mult aer curat:)

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.