Călărași/ bloc  de tip ANL.

Specialiștii din domeniul sănătății care lucrează în cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian” se vor putea bucura de noi apartamente realizate de Consiliul Județean Călărași și Agenția Națională pentru Locuințe. Blocul destinat medicilor este gata, urmează recepția lucrărilor apoi predarea investiției către beneficiarul final.

Lucrările au fost finalizate în prima parte a acestui an, iar acum se lucrează la ultimele detalii interioare. Executivul administrației județene a informat că această nouă construcție situată pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Călărași va avea 30 de unități locative, garsoniere,  apartamente cu două sau chiar 3 camere.

Valoarea investiției depășește de 8 milioane de lei, potrivit conducerii Direcției Tehnice a CJ.  Contribuția CJ este de aproximativ 780.000 de lei.

Printre oamenii care s-au implicat în realizarea acestui important și necesar proiect se numără și fostul director al Direcției de Dezvoltare din cadrul CJ, actual director general al Ecoaqua S.A. Călărași, Eduard Grama, care a reușit să obțină finanțarea pentru construirea blocului  de tip ANL.

sursa calarasipress.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.