Ministerul Dezvoltării va finanța construcția a 9 creșe moderne

Ministerul Dezvoltării va finanța construcția a 9 creșe moderne și eficiente din punct de vedere energetic, care vor intra, în curând, în procedură de licitație publică, în vederea identificării constructorului – a anunțat ministrul Cseke Attila.
 Astfel, în municipiul #Sibiu va fi construită o creșă mare, în Dărmănești (jud. #Bacău), Hărman și Zărnești (jud. #Brașov) – câte o creșă medie, iar 5 creșe mici vor fi finanțate în Agigea și Murfatlar (jud. #Constanța), precum și în Abrud (jud. #Alba), Geoagiu (jud. #Hunedoara) și Dumbrăveni (jud. #Vrancea).
După primele 79 de creșe care au fost aprobate pentru construcție, acum numărul creșelor care vor putea fi construite crește cu încă o creșă în municipiu, 5 în orașe și 3 în comune, a precizat ministrul dezvoltării.
 Unitățile de învățământ vor beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprie, cabinet medical, spații administrative și un spațiu de joacă amplu, în aer liber – a precizat ministrul dezvoltării.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.