Studio videochat in Bucuresti

Studio videochat in Bucuresti
 Activitatea intr-un studio de videochat ramane in continuare un subiect care naste discutii pro si contra. Indiferent de modul in care se desfasoara activitatea  intr-un studoi de videochat , de exemplu: prime-studios.ro  sau de acasa, modelele de videochat sunt in continuare subiect de discutii. Din invidie sau pur si simplu din lipsa de informare, multi aseamănă munca din acest domeniu cu prostitutia. Nimic mai fals.
Acum, trebuie sa argumentez afirmatiile mele:
1.Activitatea intr-un studio de videochat este legala.
Stiu ca inca mai sunt oamenii care consifdera aceasta activitate ca fiind ilegala, dar ii voi dezamagi, bineinteles cu conditia ca modelele sa fie majore, sa fie angajate cu plata taxelor si impozitelor platite catre stat.
Sa stiti ca exista si studiouri de videochat ilegale. Ca in orice domeniu exista si aici tentatia unor castiguri rapide prin eludarea legi.
In aceasta postare eu, incerc sa aduc in atentia voastra legalitatea activitati intr-un studio de videochat. O normalitate fireasca. Polemici pe acest subiect sunt si vor mai fi, dar asta s-a int5amplat peste tot in lumea civilizata.
2. Videochatul este un job bine platit.
Pentru doritoare este bine de stiut ca la studio de videochat in Bucuresti,  beneficile sunt majore. Am sa va dau cateva exemple: salariul minim de 3000 de lei este garantat lunar  pentru un program de lucru avand 5 zile/ saptamana , a cate 8 ore pe zi, la care se adauga un bonus. Acest bonus lunare se acorda in functie de performanta. La angajare se acorda un bonus de 500 $.
Asadar, este cum spuneam o activitate ce poate asigura o stabilitate financiara. Pentru o tanara studenta, situatia financiara poate fi una satisfacatoare atunci cand activitatea se desfasoara intr-un studio de videochat ce si-a facut un nume pe aceasta piata.
3. Cine poate sa obtina un job intr-un studio de videochat.
Pentru a deveni model in domeniul videochatului, exista studiouri care aceepta persoane fara experienta. de exemplu: prime-studios.ro. La Prime Studios Bucuresti, se ofera training. Trainingul este constant si gratuit pentru toate modelele din studioul de videochat.
In cazul in care persoana a mai lucrat in cadrul unui studio de videochat, traningul oferit difera de cel al unei persoane fara experienta.
La Prime Studios Bucuresti, interviul de angajare se poate desfasura online. o facilitate fiind si o vacanta, de fapt un city break pentru aceea angajata (model) care a petrecut cele mai multe ore online, intr-o luna. Este o recompensa placuta.!
Asadar, independenta financiara poate fi obtinuta din activitatea de model intr-un studio de videochat, alegand si un program flexibil.
.
4. Studoiuri de videochat in Romania.
Pentru persoanele care doresc sa isi completeze veniturile printr-o activitatea legala intr-un studio de videochat, prime-studios.ro, este unul din exemplele gasite de mine.
Daca veti dori sa comentati pe acest subiect, am rugamintea sa fie comentarii argumentate. Multumesc anticipat.
Adresa studiou videochat: Piata Victoriei (statia de metrou Victoriei)
tel. si whatsapp: 0725 165 944
facebook si instagram: PrimeStudiosBucuresti
Din blogosfera romaneasca eu va doresc sa veti parte de un job bine platit, si daca alegeti videochatul, va doresc multa bafta..
sursa foto: site Prime Studios Bucuresti

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.