Smart Home Concept- proiecte pentru case

Smart Home Concept- proiecte pentru case
Stiu ca suntem multi care inca mai visam la o casa frumoasa, cu spatiu primitor, construita din materiale prietenoase cu mediul inconjurator. Bineinteles, la un pret potrivit cu veniturile de care dispunem.
Daca sunteti in situatia de a investi intr-o locuinta cred ca este binevenit sa va aruncati un ochi pe site-ul: smarthomeconcept.ro, unde veti descoperi proiecte de case mici
Din start vreau sa subliniez faptul ca achizitia unei locuinte, prin credit ipotecar sau prin programul Noua Casa, este o investitie pe termen lung benefica tie si familiei tale.
Pentru multi dintre cei care se afla in cautarea unei locuinte totul se reduce la alegerea casei fara a se tine cont de faptul ca exista posibilitatea ca tot restul vietii sa fie petrecut in aceasta locuinta. Unde mai pui ca multi ani va fi necesar sacrificiul plati ratelor. Nu mai pun la socoteala ca va veni si vremea unor renovari, firesti de altfel.
De aceea, imi permit, azi sa fac niste recomandari, de pe site-ul: Smart Home Concept . Proiect casa parter SHC01, la 750 E/mp. avand 119 m2 utili, cu 2 dormitoare, bucatarie, camera de zi si loc pentru servit masa, hol, vestibul, camara, 2 bai, garaj si camera pentru centrala termica. Acoperisul e din sarpanta, dispusa la parter.
Acum, sunt sigur ca va intrebati daca aceasta casa e scumpa? Cat de repede poate fi construita aceasta casa? Din ofertele pe care le-am parcurs, este una din cele mai ieftine….am mai vazut un proiect de casa la 650 E/mp, dar nu mi-a placut.
Parerea mea: achizitia sau construirea unei asemenea locuinte precum si intretinerea ei, este extrem de usoara si rentabila. deoarece, cum am mai mentionat in acest articol, o casa este o investitie pe termen lung!
Optiunea pentru o locuinta, fie ca ea este din lemn ecologic, fie ca ea este din materiale clasice, ne apartine si, desigur ca in luarea deciziei conteaza bugetul de care dispunem.  Buget care este influentat de veniturile care sunt realizate de familie.
Proiect de casa de la Smart Home Concept prin programul Noua Casa
Daca va ganditi sa faceti un imprumut pentru a va construi o locuinta, avand deja un proiect de casa de la Smart Home Concept, solutia ar fi programul Noua Casa, disponibil si anul acesta. Personal, eu asa as proceda, nedorind sa ma incumet la un credit ipotecar, datorita perioadei dificile prin care trecem. Sa nu ma intelegeti gresit, este optiunea mea.
Despre Smart Home Concept, pot sa spun ca pe langa proiectul casei, veti avea si avizele pentru obtinerea certificatului de urbanism, scapand astfel de birocratie. De asemenea, veti beneficia de suportul specialistilor atestati MLPTL pana la finalizarea lucrarilor.
Despre Smart  Home Concept vreau sa va mai rețin atenția cu faptul ca , pe lângă proiectul de casa menționat,  aveți la dispoziție un catalog, cu o mulțime de alte proiecte.
Pentru mai multe detalii ii puteti contacta la:
nr. telef. 0721 965 884
e-mail: office@smarthomeconcept.ro
strada Matei Voievod, nr. 35, sector 2, Bucuresti.
Din blogosfera romaneasca, personal va doresc ca vizele sa vi se indeplineasca si sa aveti cea mai frumoasa casa.
sursa foto smarthomeconcept.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.