V-ați gândit la tencuiala decorativă siliconică? Iată de ce este bine de ales

 


Tencuiala decorativă are un dublu rol. Nu doar că protejează pereții și îi îmbracă în strat de material ce evită distrugerile cauzate de intemperii sau alți factori, însă oferă și un aspect plăcut întregii clădiri. Tencuiala decorativă regăsim în diverse magazine de profil. Însă varianta siliconică, așa cum este și la IdealMIX spre exemplu, vine cu câteva avantaje în plus ce merită să le amintim.

Tencuiala decorativă – iată de ce merită să o alegi

Dacă te interesează tencuiala decorativa siliconica trebuie să știi că la IdealMIX vei găsi opțiuni. În mod special acest tip de produs vine cu avantaje.

  • Rezistă în orice condiții. Indiferent că vorbim despre crăpături, despre impact sau exfolieri.
  • Rezistă de asemenea la factori externi. Fungi și alte microorganisme se pot formă pe suprafețe, sub influență directă a climei. Tencuiala decorativă siliconică protejează suprafețele împotriva infiltrațiilor și creează să spunem un scut, astfel încât ciclurile de îngheț-dezgheț să nu afecteze.
  • Aderență foarte bună. Poate fi aplicată pe orice tip de suport, însă sunt indicații anume pentru aplicare corectă.
  • Ușor de întreținut. În acest sens, trebuie spus că suprafața ce a fost tencuită cu acest tip de produs trebuie doar spălată, simplu.

În plus, nu creează condens. Tencuiala de acest gen este permeabilă la vapori și apă. O astfel de tencuială o regăsim disponibilă și la idealMIX.ro. Are și un preț accesibil, dacă și acest aspect contează în cele din urmă.

Totuși, sunt voci care amintesc despre tencuiala siliconică nu ar fi tocmai o alegere fericită. De fapt, dezavantaje nu sunt, atât timp cât produsul este aplicat corect. Alții sunt mai degrabă atrași de ideea brandurilor de renume ce aduc cu ele și calitatea produsului. Adică merg la sigur cu produsele pe care publicul le recomandă, nu un no name.

Ce se poate întâmpla nefericit în această poveste? Modul de aplicare poate fi greșit și aici vorbim despre o aplicare ce nu este uniformă. Dacă tencuiala nu este aplicată continuu și uniform, se va usca repede și se vor observa neregulile pe suprafață.

De asemenea, nu aplicați tencuiala doar pe mici porțiuni unde ar trebui să corectați anumite denivelări și amestecați bine produsul.

Iar când aveți nevoie de tencuiala în sine, produsul este imediat disponibil la IdealMIX, din e-shop. Veți găsi aici și catalog de culori, precum și produse variate, vopseluri de interior și exterior.

Contact:
contact@idealmix.ro

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.