Guvernul Cioloș nu va fi votat de PSD! PSD nu va reînvesti încă un guvern zero.

Guvernul Cioloș nu va fi votat de PSD! PSD nu va reînvesti încă un guvern zero.
Nominalizarea ca premier a lui Cioloș este complet neserioasă! Este încă o dovadă a incapacității lui Iohannis să se comporte ca un președinte.
Este un gest cinic al lui Iohannis de a desemna un premier de la un partid cu 15% susținere parlamentară, despre care știe că nu are nicio șansă de a trece de Parlament.
Ce va face PSD?
PSD nu va vota o astfel de propunere. Nu putem să votăm un premier de la USR+, partid care a participat la distrugerea României, cot la cot cu Cîțu și PNL.
Motiunea de cenzură a PSD era îndreptată și împotriva miniștrilor USR și a politicilor catastrofale ale acestora. PSD nu și-a schimbat opinia, nu poate vota un guvern al USR, condus de Dacian Cioloș, care deja a dat măsura (in)capacității sale în 2016 când a demonstrat că este total nepotrivit pentru această funcție. A rămas în istorie ca premierul ZERO!
Din perpectiva PSD această rocadă din alianța pierzătorilor-premier USR-istul Cioloș, în locul PNL-istului lui Cîțu- reprezintă un prim pas către anticipate.
Pentru orice om de bun simț ar trebui să fie clar că Cioloș nu poate fi o soluție pentru criza sanitară, economică și socială în care partidul lui – USR, impreuna cu PNL au adus România.
PSD rămâne ferm în a susține că anticipatele reprezintă singura soluție realistă care poate degaja o majoritate parlamentară solidă și legitimă și un guvern puternic, atât de necesar în actualul context.
PSD avertizează însă desemnarea lui Ciloș premier doar pentru a pica în Parlament și a face din nou posibilă redesemnarea lui pe Cîțu premier reprezintă o încălcare grosolană a Constituție.
Dumitru Coarna

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.