KFC deschide un nou restaurant de tip fast -food in Călăraşi

KFC construiește în Călărași un nou restaurant de tip fast-food în municipiul Călărași, locația aleasa fiind în centrul comercial Catex, de lângă gara.

Investiția este în stadiul de fundație, și se lucrează în ritm sustinut pentru ca în luna decembrie restaurantul KFC drive-thru sa fie finalizat. Noua locație va fi deschisa de L’-D intre orele 9 -21 si se vor crea aproximativ 25-3 0 de noi locuri de munca.

Anul viitor, în vara este anunțată și deschiderea unui restaurant McDonald’s lângă DEDEMAN, intr-o locație ce va mai avea și alte magazine. Noua construcție, de tip galerie comerciala, se afla în stadiul de avizare. Cladirea urmând,  conform certificatului de urbanism eliberat de Primaria Municipuiului Călărași prin Direcția Urbanism, sa aibă parter plus un etaj parțial.

De asemenea, Penny Market dorește sa-și consolideze poziția de lider și intenționează sa realizeze un nou supermarket, al patrulea, pe B-dul. Republicii în fosta locație a fabrici de lapte. Proiectul se afla în faza de avizare și eliberare a terenului, obtinandu-se autorizația de demolare a unor clădiri din incinta locatiei.

4 gânduri despre “KFC deschide un nou restaurant de tip fast -food in Călăraşi

  1. Sunt niște nesimțiți, păcălește lumea comanzi cv și cand ajungi acasă, te trezești ca îți lipsește câte un produs, mi s a întâmplat asta de 3 ori… Deja fraieresc lumea… Sa le fie rușine!

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.