Festivalul CineLatino te invită la film în Călărași

Festivalul CineLatino te invită la film în Călărași, Câmpina și Zalău, în perioada 27 august – 5 septembrie!

Cea de-a noua ediție a festivalului de filme latino-americane și românesti revine la Călărași (27-29 august), Câmpina (31 august–1 septembrie) și Zalău (3-5 septembrie), cu o selecție efervescentă de filme, proiecții speciale și invitați!

Evenimentul invită cinefilii la descoperirea unor experiențe culturale unice, toate cu acces gratuit pentru întregul public.

Festivalul CineLatino se află la cea de-a 9-a ediție și are loc în Călărași, Câmpina și Zalău, cele 3 orașe din România în care TenarisSilcotub are activități de producție. TenarisSilcotub organizează acest eveniment alături de Fundația PROA, care are misiunea de a gestiona programele culturale ale Tenaris la nivel mondial, și Asociația Festivalul de Film Transilvania, care organizează an de an Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). 

Cinelatino este realizat cu sprijinul Ambasadei Republicii Orientale Uruguay în România, al Primăriei Municipiului Călărași, Consiliului Județean Călărași și al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, al Casei Municipale de Cultură Câmpina “Geo Bogza” si al Consiliului Local al Municipiului Câmpina, al Primariei Municipiului Zalău si al Casei Municipale de Cultură Zalău.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.