De ce să alegi un sistem de ventilație centralizat de la Altecovent și care sunt beneficiile lui

 

Cu toții știm că un aer proaspăt este indispensabil pentru noi și sănătatea noastră. Nu am putea trăi fără oxigen, mai cu seamă fără unul proaspăt, necontaminat. Însă, în situația actuală, unde noxele sunt peste tot, toxicitatea este din ce în ce mai mare, iar aerul poluat este de multe ori mai mare în locuință decât afară, nici măcar aerisirea prin deschiderea ferestrelor nu mai funcționează.

Însă, un sistem eficient de ventilatie centralizat poate rezolva această problemă.

Iată de ce ar trebui să optezi pentru un sistem de ventilație centralizat

Pentru că un astfel de sistem cu recuperare de căldură centralizat va reuși să asigure în permanență un flux de aer proaspăt, necontaminat, la o temperatură optimă în casa ta.

În plus elimină atât mucegaiul, acesta fiind un real factor de îmbolnăvire, cât și condensul. Are capacitatea de a recupera până la 97% din căldura eliminată din încăperile umede, fapt pentru care va duce la economii substanțiale.

Pe timpul verii nu va fi nevoie de a se deschide ferestrele, deoarece asigură o răcire naturală. De asemenea, pe timp de iarnă distribuie uniform căldura în toată locuința.
Un astfel de sistem este foarte benefic pentru cei care suferă de alergii sau astm.

Altecovent este o companie specializată în comercializarea atât a ventilatoarelor de baie, cât și a sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură. Dețin o gamă vastă de produse de o calitate ireproșabilă și vin de asemenea spre publicul larg cu servicii optime pentru rezultate excelente. Pe lângă faptul că asigură montajul acestor sisteme, având experiență vastă în spate, oferă consultanță profesională tuturor celor care iau în calcul aceste sisteme.

Cum funcționează astfel de sisteme de la Altecovent

Are rolul de a extrage aerul utilizat din bucătărie și baie, introducând aer proaspăt în mod constant. Printr-un recuperator de căldură, aerul proaspăt va prelua temperatura aerului evacuat astfel că se va menține aceeași temperatură în locuință.
Însă, acest sistem trebuie să fie destul de bine echilibrat pentru ca aerul alimentat să aibă același volum ca și aerul evacuat.

De aceea, Altecovent recomandă ca acesta să fie instalat în afara locuinței. Pentru acest lucru trebuie apelat la o echipă cu experiență pentru montare, pentru a evita anumite riscuri.

Cu ajutorul sistemelor de ventilație centralizate de la Altecovent se va obține un aer cât mai proaspăt pentru o sănătate cât mai bună și un confort sporit în locuință.
Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Date de contact:
0753 967 762
info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.