Minunatele cadouri personalizate

Minunatele cadouri personalizate
Azi  ,o idee buna de cadou – cadouri personalizate achizitionate din mediul online sunt cele mai frumoase. Iar, pentru tine, va fi o alegere inspirata.Voi, ati mai facut cadouri presonalizate, cuiva? Daca, raspunsul vostru este, da! Cam care ar fi acelea? Nu ca as fi curios, dar imi place sa stiu!
Personal, fac cadouri, dar foarte rar cadourile pe care le ofer sunt cadouri personalizate. Asta, poate si pentru ca nu descoperisem posibilitatea de a oferi un cadou personalizat din magazinul online www.3gifts.ro
Dupa ce am vizitat acest magazin sunt hotarat sa fac, de acum incolo, numai cadouri personalizate, pentru ca:
1. Un cadou trebuie sa ramana. Nu este cazul parfumurilor.
2. Cadoul sa fie personalizat  Nu este cazul gelului de dus sau al unui after shave.
3. Vreau sa fie ceva care sa reprezinte persoana caruia ii ofer cadoul.
4. Poate fi ceva simplu. O cana pentru servit cafeaua cu numele sau zodia persoanei respective.
Dupa cum v-ati dat seama cadoul personalizat trebuie sa reprezinte persoana care il primeste. Spre exemplu: daca ai o prietena, amica, colega caruia ii plac animalele ( pisicile, de exemplu), cadoul il personalizezei cu pisici. Cu siguranta acea persoana isi va aminti mereu de tine. Are un cadou frumos oferit de tine.
Totusi sa stiti, ca eu urasc cadourile de tip universal. De exemplu: florile! Le gasim peste tot oferite! Mai am un exemplu de cadou pe care nu l-as dori, tricourile. Si, daca vreodata primesc un astfel de cadou, nu stiu ce am sa fac cu el. Nici nu l-as vinde, dar nici nu l-as pastra.  Asa consider eu ca atunci cand primesti cadou un tricou, acel cadou il consdier ca fiind unul periculos!
Vreau sa mai subliniez un fapt ce tine de cadourile pe care le ofer. Atunci cand ofer un cadou imi place sa aud parererea persoanei in cauza.
1 Vreau sa constat, pe parcurs, daca persoana se foloseste de el.
2. Imi place sa fie laudat cadoul pe care l-am oferit. De persoana care l-a primit sa cei din anturajul persoanei.
Acum, sincer, imi place sa primesc mai mult cadouri decat sa ofer cadouri. Nu cred ca sunt singurul inttr-o astfel de situatie. Dar, de cate ori am ocazia sa ofer un cadou, o fac cu multa placere.
Inchei prin a va lansa invitatia de a intra pe site-ul al carui magazinul online 3gifts.ro, l-am descoperit de curand. Atentie, sunt PROMOTII!
Din blogosfera va doresc o vara frumoasa

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.