Calarasi: Restaurarea monumentului istoric Poșta Veche, la final

Proiectul de restaurare a monumentului istoric Poșta Veche, în valoare de 2,52 milioane euro, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, a ajuns la final. A fost o muncă susținută, de 4 ani de zile, concretizată într-un obiectiv de referință care vine să completeze peisajul urbanistic local, zestrea culturală și turistică a municipiului nostru.Ar putea fi o imagine cu în aer liber
Centrul oferă un spaţiu inedit în care sunt prezentate informaţii privind istoria locurilor și oamenilor, oferă oportunităţi pentru dobândirea și dezvoltarea abilităţilor practice, participarea la activităţi în cele 5 ateliere. Este un proiect pe care și l-a dorit Primăria Călărași, a durat, dar merită, și de astăzi punem această “bijuterie” la dispoziţia călărășenilor, cu precădere a copiilor care-şi pot dezvolta abilităţile în cele 5 ateliere.Ar putea fi o imagine cu interior
Și pe această cale aş dori să adresez mulţumiri tuturor celor care, în mai mică sau mai mare măsură au contribuit la realizarea şi implementarea proiectului şi au creat motivul întâlnirii noastre de astăzi.
Le urez succes în activitate membrilor Serviciului de patrimoniu local din cadrul Primăriei care vor asigura funcţionarea acestui nou obiectiv cultural.
Succes, inspiraţie şi putere de muncă personalului Direcţiei de Programe şi Dezvoltare Locală care trebuie să transpună în proiecte, în finanţări, o parte dintre intervenţiile de care municipiul nostru are nevoie pentru a oferi o viaţă mai bună locuitorilor săi!
sursa: Primaria Municipiului Calarasi

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.