Precizia în construcții se măsoară cu aparatură de la Precisa.ro

De câte ori nu v-ați mirat de starea proastă a drumurilor din țara noastră sau de calitatea îndoielnică a construcțiilor noi de locuințe? Gropi la tot pasul, asfalt sfărâmicios sau, în cazul caselor, betoane crăpate la cel mai mic seism ori tencuială căzută după prima iarnă mai serioasă. Toate acestea au la bază calitatea materialelor de construcții folosite, pe de-o parte, dar și tehnica de lucru, care în unele cazuri poate lăsa de dorit.


Pentru eliminarea acestor neajunsuri, Precisa.ro vine în sprijinul antreprenorilor, dar mai ales a laboratoarelor din domeniul construcțiilor, cu aparatură pentru testarea materialelor de construcții la cele mai înalte standarde, alături de o gamă largă de ustensile și materiale folosite în laboratoarelor industriale, în domenii dintre cele mai diverse.

Unul dintre cele mai vizibile domenii în care se poate vedea calitatea materialelor folosite este cel al construcțiilor de drumuri. Auzim mereu, din partea responsabililor de calitatea drumurilor, că apariția gropilor în carosabil este cauzată de fenomenul îngheț-dezgheț. Ori aceleași fenomene se manifestă și în alte state cu un regim termic asemănător, ca să nu mai vorbim de țările nordice, unde calitatea asfaltului nu suportă degradări la un asemenea nivel precum în România. Una dintre explicații ar fi utilizarea unor materiale de calitate îndoielnică în țara noastră, coroborat cu nerespectarea normativelor în domeniu. Dacă în ceea ce privește respectarea rețetelor de betoane și de asfalt nu putem să ne pronunțăm, atunci când vine vorba despre calitatea materialelor folosite, atunci Precisa.ro îți poate da răspunsul pe loc.

Prin intermediul acestei platforme online dezvoltate de Precisa.ro, materialele de construcții ar putea fi testate cu ușurință, în orice laborator, indiferent că vorbim despre instituții de stat sau private. Pe site-ul menționat se poate achiziționa aparatura pentru testarea materialelor de constructii de orice tip.

Astfel, sunt disponibile aparate pentru testarea agregatelor, indiferent că vorbim de nisip, pietriș sau diferite sorturi, ori pentru testarea betoanelor și a bitumului. Pe fiecare dintre aceste categorii, vom găsi o gamă completă de produse, care pot acoperi practic tot fluxul tehnologic în materie de construcții: de la sortarea materialelor componente, site și agitatoare, până la prese pentru beton și malaxoare pentru mortare profesionale sau mese vibrante pentru testarea și sortarea acestor materiale.

Nu în ultimul rând, sunt disponibile higrometre pentru nisip sau alte materiale, alături de tipare cilindrice pentru beton sau higrometre și termometre pentru mixturile asfaltice. Toate, disponibile acum și în varianta online.
Contact: office@precisa.ro

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.