Ai nevoie de un spatiu comercial? Gold Park este solutia

Fiecare inceput de drum necesita anumite cunostinte in legatura cu deciziile pe care urmeaza sa le iei. Uneori ideea de a deschide o afacere este pentru multi un vis, care atunci cand este pe cale sa se indeplineasca bucuria este nemarginita. Astfel de etape in viata trebuie totusi cantarite bine si cum fiecare afacere are nevoie de un spatiu in care sa isi desfasoare activitatea, trebuie sa il alegi pe cel potrivit.

De multe ori locul de activitate poate urca simtitor vanzarile firmei, sau o poate aduce in faliment. Daca esti din Cluj si vrei sa eviti cel de-al doilea scenariu, Gold Park te poate ajuta cu optiunile cele mai potrivite pentru cerintele tale. Aceasta este o agentie care se ocupa cu inchirierea sau vanzarea de spatii comerciale din Cluj sau din imprejurimi.

https://prog.e-advertising.co/resurse/panel/files/deviz/spatiu-comercial-goldpark.jpg

Aspecte importante care trebuie luate in vedere

 

Echipa goldpark.ro te poate ajuta sa iei niste decizii importante si sa fii atent la anumite aspecte la care nici nu te gandeai. Un prim lucru important este pozitionarea cladirii. Cu cat este mai aproape de centru si daca permite accesul pe jos, cu atat este mai bine. Nu toata lumea dispune de o masina si daca afacerea ta cu articole vestimentare, spre exemplu este la periferie si concurenta se afla in centru, sunt sanse mari ca ei sa fie alesi in detrimentul tau.

Totusi, daca este vorba de spatii pentru birouri, localizarea la periferie sau intr-un loc mai putin accesibil nu este o problema atat de mare, deoarece clientii nu trebuie sa se deplaseze numaidecat la firma pentru a beneficia de serviciile tale si nici nu au produse expuse pe care sa le vada. Un alt aspect important sunt locurile de parcare, deoarece atat clientii cat si angajatii pierd mult timp pentru a gasi un loc de parcare ceea ce creaza o stare de nervozitate. Cei de la Gold Park au in portofoliu, la categoria de inchirieri spatii comerciale si oferte care au locurile de parcare incluse.

O cladire de birouri sau una destinata expunerii produselor, este important sa fie noua sau cel putin reconditionata, deoarece siguranta celor care se afla inauntru este cea mai importanta. Daca este noua poti asigura intr-o masura mai mare indeplinirea acestei conditii de siguranta. Aspectul incaperilor este si el important, deoarece poate face ca angajatii sa vina cu placere la munca. O stare de bine face ca rezultatele muncii sa fie mai bune si mai productive. Din aceste motive este important spatiul pe care il alegi pentru afacerea ta, pentru ca de la el pot aparea diferite probleme la care nici nu te gandeai ca au legatura cu potentialul business-ului, iar echipa Gold Park te poate ajuta.

Contact:

0770.896.896
office@goldpark.ro

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.