Comerț ilegal cu țigări de contrabandă

Direcția Generală Poliția Locală continuă acțiunile pentru combaterea și eradicarea fenomenului de comerț ilegal cu țigări de contrabandă
Polițiștii locali monitorizează în permanență legalitatea desfășurării comerțului stradal. În cursul zilei de 23 februarie, oamenii legii au identificat, în zona piața Griviței, două persoane care ofereau spre vânzare 100 pachete de țigări fără timbru accizabil, susceptibile a fi produse care provin din contrabandă și care necesită plasarea sub un regim vamal.
Marfa confiscată și actele de sesizare întocmite au fost înaintate Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța pentru continuarea cercetării, sub aspectul stabilirii existenței infracțiunii de contrabandă, prevăzută de art. 270, alin. (3) din Legea 86/2006, privind Codul Vamal.
Activitățile de verificare și control se vor derula în mod constant. Direcția Generală Poliția Locală recomandă recomandă tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare.
Cetățenii pot semnala faptele de comerț ilicit la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.