Decodepot decorează casa, grădina și completează sufletul

Fiecare spațiu are o amprentă proprie a persoanelor care locuiesc în el. Indiferent de cât de mare sau cât de mic este spațiul, se poate decora foarte ușor, cu elemente simple, dar care schimbă complet fața camerelor sau a grădinii. Orice element decorativ se poate găsi la Decodepot. Indiferent dacă este iarnă sau vară, poți găsi accesorii inedite care completează casa de sărbătoare.

Fiecare pas dintr-o încăpere poate reda caracteristici esențiale despre cei care locuiesc în ea. Personalizarea casei o transformă în cămin, refugiu al membrilor care se simt confortabil în perimetrul ei.

https://prog.e-advertising.co/resurse/panel/files/deviz/decodepot_27.jpg

 

 

Grădina, primul pas în intimitatea familiei

Pentru persoanele care au o grădină în fața casei aceasta aceasta este inclusă în cadrul căminului și conturează spațiul de relaxare și încărcare cu energie pozitivă. Plantele din jurul casei au un rol important, dar și aspectul complet are rolul său.

Există elemente inedite la Decodepot pentru exterior, cum ar fi fluturași, zâne și ciupercuțe, care pot fi adăugate în ghivecele cu flori. Sunt și elemente care pot fi adăugate în iarbă care redau o atitudine pozitivă datorită paletei vii de culori și al aspectului drăgălaș pe care îl au, care cu siguranță vor fura un zâmbet de la cei care îți vor călca pragul.

Scara din lemn antichizat cu rol decorativ poate întregi aspectul dacă este completată cu ghivece de flori și poziționată în locul potrivit. Există și ghivece colorate sau cu modele florale care pot fi achiziționate tot de la Decodepot.

În funcție de fiecare sărbătoare, casa trebuie îmbrăcată și ea în haine de sărbătoare. Având în vedere că urmează Paștele, aceștia au și o gamă de decoratiuni pentru Paste. Atât iepurașii cât și ouăle decorative pot accesoriza atât casa, cât și grădina și de ce nu, coșul de Paște.

Decorul casei îmbrățișează toți membrii familiei

Pentru orice spațiu din casă cei de la Decodepot au soluția potrivită pentru decor. Ramele foto din gama lor prezintă detalii diferite care se potrivesc cu orice stil care predomină într-o casă și pot îmbrățișa toate momentele fericite din viața familiei. Așezate în casă acestea pot reda o stare bună la amintirea clipelor petrecute.

Gama variată de oglinzi de toate mărimile și cu modele diferite pot accesoriza pereții camerelor, fiind și utile în același timp. În orice moment al zilei sau înainte de a ieși din casă este util să poți trage un ochi la aspectul fizic și să îți îndrepți puțin bluza sau părul pentru a avea un aspect plăcut. La intrarea în casă se poate opta foarte ușor pentru o astfel de oglindă, pentru a nu străbate toată casa până la o oglindă.

Orice accesorii se pot găsi pe pagina celor de la Decodepot, dar pot fi contactați la numărul de telefon 0771 079 952 sau la adresa de e-mail comenzi@decodepot.ro.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.