Un salon celebru de masaj erotic

Un salon celebru de masaj erotic

O cunostinta de-a mea a fost angajata pentru o anumita perioada de timp la un salon celebru de masaj. Spun celebru, pentru ca avea multi clienti, din spusele ei si probabil ca mai are si acum. Vezi aici: https://secret-massage.ro/ro/, Si, mai este un motiv, pentru care spun celebru: era in Bucuresti. As fi putut sa-l numesc altfel, acum spuneti si, voi? In contextul acesta, puteam sa nu spun ca este vorba de un salon celebru. Despre pret sa nu ma intrebati, deoarece discutia nu a atins si acest aspect, dar din ceea ce am inteles, era frecventat de foarte multa lume…si, nu oricare lume, ci lumea buna a Bucurestiului, cu dare de mana si cu portofelul plin.
Ceea ce este interesant si, a reiesit din discutia pe care am avut-o cu respectiva cunostinta, care a lucrat la un salon de masaj, este ca foarte multi clienti confundau salonul de masaj cu un bordel, iar pe ea ca si lucratoare a acestui salon, cu o dama de companie.

In opinia mea sunt foarte multi semeni care fac aceasta confuzie…Faptul ca nu stau lucrurile asa, o pot spune persoanele care frecventeaza des aceste saloane. Dar, eu altceva doresc sa subliniez. Asta e valabil si in alte chestiuni: sunt foarte multi oameni care isi dau cu parerea fara sa cunoasca, fara sa fi calcat vreodata pragul unui salon, ca sa fiu mai exact. Mai mult, chiar daca nu au intrat niciodata intr-un salon de masaj, ei stiu ca acolo este un bordel. Nici vorba sa fi fost pe acolo. Stiu ei si gata!!! Le este foarte clar.
Ce sa mai zic de saloanele de masaj erotic, ca Secret-Massage (https://secret-massage.ro/ro/despre-masaj-erotic-bucuresti/)..Unii stiu in ce consta un masaj de acest tip, altii nu! In general cei care nu stiu, sunt cei care isi dau cu parerea.
Dupa discutia avuta cu acea cunostinta, de care v-am zis la inceputul postari, nu mai am nicio dilema.

In alta ordine de idei, saloanele de masaj sunt de ceva vreme pe piata romaneasca. Pentru oamenii sinceri si deschisi la minte ele sunt un business ca oricare alt business. Exista o cerere si o oferta. Si, daca aceasta activitate se desfasoara intr-un cadru legal, nu vad care ar fi deranjul…

Acum strict, doar din punctul meu de vedere… as merge la un salon de masaj, este o placere care nu trebuie refuzata, macar dintr- simpla curiozitate:)

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de masaje relaxante 🙂

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.