Sportul calarasean impins spre faliment de noua administratie a PSD-ului

Cu toate ca sportul calarasean traverseaza cea mai neagra perioada din istoria sa, gratie orgoliilor pesedistilor din fruntea administratiei locale si judetene, sportiva MARIN LOREDANA, sportiva de exceptie de la CSM Calarasi, va lupta pentru medalia de aur la Campionatul European de Box pentru tineret, competitie care se deruleaza in Muntenegru, in perioada 11-13 noiembrie, 2020.
În orașul Budva din Muntenegru, în condițiile pandemiei de COVID –19 și cu respectarea strictă a unui regulament medical special, aprobat de Confederația Europeană a boxului, 175 de sportivi din 22 de țări luptă pentru dreptul de a urca pe podium și de a cîștiga medalii.
MARIN LOREDANA, pregatita de antrenorul Constantin BEBESELEA, cîștigînd meciurile, din sferturile de finală, cu Anna Maria DYALOVA – campioana Bulgariei – cu scorul de 5 – 0, si cu Cristina CHIPER – campioana Moldovei – cu 3-0, din semifinale, a obtinut o spectaculoasa calificare in FINALA categoriei 60 kg.
Sambata, 22 noiembrie, 2020, brava noastra sportiva, incepand cu orele 13.00, va lupta cu Vladlena Bezlapova – Rusia, pentru a obtine aurul european.
Sa-i tinem pumnii Loredanei MARIN, multipla campioana a Romaniei si clasata pe locul V la Campionatul European de Juniori din 2019, sportiva noastra fiind bine pregatita, aflandu-se intr-un real progres si avand o puternica dorinta de afirmare pe marile arene internationale.
sursa Dumitru Chiriila, presedinte CSM Calarasi

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.