Municipiul Slobozia a intrat din 28 octombrie în scenariul roșu!

Municipiul Slobozia a intrat din 28 octombrie în scenariul roșu! Rata infectărilor cu virusul SARS CoV-2 a depășit pragul critic de 3 cazuri la o mie de locuitori. Începând de astăzi, toate cursurile școlare se vor face doar on-line, iar restaurantele, cafenelele, sălile de spectacole și cazinourile se închid. De asemenea, purtarea măștii de protecție devine obligatorie în toate spațiile deschise pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.
Activitatea cu publicul mai este permisă doar în restaurantele/ cafenelele hotelurilor și pensiunilor pentru persoanele cazate, precum și în spațiile dispuse la exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea distanței de minimum 2 m între mese și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară.
Restricțiile sunt impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru 14 zile, când, în funcție de rata de incidență constatată, vor fi dispuse noi măsuri. Doar respectarea cu strictețe a regulilor de siguranță individuală ne vor aduce din nou într-un scenariu ”optimist”.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.