CONCURS – PRIMA BICICLETA 2020- editia nr.6

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „CALARASI CYCLINGTEAM Club Sportiv YZO-GYM CALĂRAS! TenarisSilcotub IZOCON MC FRC Prima Bicicletă edițiata 6-a MTB 10 octombrie Zona Tenaris COPII Cupa Călărași Racing Team SOSEA 18 octombrie COPII FINALA Șos. Chiciului Înscrieri pe: www.calarasicycling.ro Competiția se întoarce. Luptăm împreună împotriva.COVD LaPartid ALINT TheArt DIAVERUM Hidrafit centrudereparati.hidraulice”

 

Atentie! Se organizeaza cea de-a VI-a editie a concursului PRIMA BICICLETA! Doritoti sunt asteptati in zona Tenaris in ziua de 10 octombrie pentru concursul de MTB si in ziua de 18 octombrie pe sos. Chiciului la Finala Campionatului Sosea Copii. Taxa de inscriere este de 40 de lei. Toti banii stransi din cadrul evenimentului vor fi donati catre o cauza umanitara.

Concursul de ciclism pentru copii Prima Bicicleta se intoarce si anul acesta! Cei mici vor pedala pe un traseu captivant si aventuros de MTB in zona fostului combinat siderurgic, in ziua de Sambata, 10 Octombrie.

Inscrieri pe Inscrieri pe https://register.42km.ro/events/view..

 

Concursul „Prima Bicicleta” este singurul eveniment sportiv de acest tip din Calarasi dedicat copiilor cu varste de pana la 18 ani fiind organizat de Clubul Sportiv Yzo Gym in colaborare cu Cyling Team Calarasi si afiliat la Federatia Romana de Ciclism. Prin intermediul concursului “Prima Bicicleta” ne propunem sa sustinem sportul si miscarea in aer liber in randul copiilor si sa combinam bucuria de a pedala cu bucuria de a darui. Astfel, nu exista taxa de inscriere sau taxa de participare dar se va organiza o strangere de fonduri pentru o cauza umanitara.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.