27 septembrie 2020! M-am saturat sa votez si este pandemie, nu?

27 septembrie 2020! M-am saturat sa votez si e pandemie, nu?

O sa vedem ca prezenta la vot, la aceste alegeri locale in plina pandemie, va fi una extrem de scazuta, alesii locali si judeteni avand o problema imensa de legitimitate. Cand te voteaza 10-15% -din cetateni cu drept de vot dintr-o comunitate e naspa sa te consideri reprezentantul comunitatii…85-90 % nu te vor…e clar!

O sa vedem rasturnari de situatii? – NU! …multi din primari actuali isi vor recastiga dreptul de a ne conduce inca 4 ani. Surprizele sunt putin asteptate de partidele mari, de aceea au tinut cu dinti de votul intr-un singur tur. ..

Probabil ca va exista un numar similar, dar nesemnificativ usor mai mare fata de alte alegeri similare, de voturi anulate…

Putem numi alegrile locale din 2020 – alegerile altfel din ultimii 30 de ani.

Acum ochii deschisi, plansi sau tristi, buzunarele aproape goale, de la pandemie si cred ca fiecare vrea sa schimbe ceva pe ici pe colo, si mai ales prin partile esentiale.

O sa fie mai bine?

PS. La locale se voteaza in orasul in care ai adresa in buletin.

3 gânduri despre “27 septembrie 2020! M-am saturat sa votez si este pandemie, nu?

  1. Problema nu a fost si nu o sa fie niciodata doar in clasa politica. Problema reala este populatia. Coruptii nu au aparut din neant, au aparut pentru ca poporul a acceptat mai mult sau mai putin tacit coruptia si furtul ca o realitate extrem de naturala si de viabila. Evident sistemul politic corupt stie sa se autoprotejeze, sa-si perpetueze existenta mizerabila aparandu-se in fata atacurilor

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.