COMUNICAT- Prefectul județului Călărași

COMUNICAT
14.09.2020
Prefectul județului Călărași, astăzi, 14 septembrie a.c., a solicitat convocarea consilierilor județeni în ședință pentru data de 15 septembrie 2020, ora 10.00.
Prefectul județului Călărași a recurs la această solicitare de convocare a ședinței în temeiul dispozițiilor art. 178 al. 2 din O.U.G. nr. 57/2019, modificată și completată deoarece, deși au mai fost efectuate anterior convocări ale consilierilor județeni pentru datele de 8, 9 și 10 septembrie 2020, ședințele nu s-au putut desfășura întrucât nu a fost asigurat cvorumul legal de ședință din lipsa nemotivată a unor consilieri județeni.
Pe această cale face un apel către domnii consilieri județeni în funcție, membri ai Consiliului județean Călărași, să participe la ședința din 15 septembrie 2020, ora 10.00, pentru a decide cu privire la probleme stringente de interes județean, respectiv asigurarea transportului elevilor și urgentarea plății salariilor restante ale angajaților D.G.A.S.P.C. Călărași.
De asemenea, Prefectul județului Călărași are încrederea că toți consilierii județeni în funcție, în baza mandatului cu care au fost învestiți de către cetățeni, vor pune mai presus de orice importanța îndeplinirii serviciilor publice de interes județean – școală, asistență socială, și vor da curs convocării de a participa la ședința din 15 septembrie 2020.
Instituția Prefectului – județul Călărași

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.