10 viitori antreprenori vor primi câte o subvenție în valoare de 25.000 Euro

Bună ziua,
Avem plăcerea de a vă invita în data de 4 septembrie 2020 ora 10 00 la Casa de Cultură a orașului Lehliu-Gară la festivitatea de acordare a subvențiilor în valoare totală de 250 000 Euro către cei 10 câștigători ai concursului de planuri de afaceri organizat în cadrul proiectului KETANES.
Cei 10 viitori antreprenori vor primi câte o subvenție în valoare de 25.000 Euro pentru înființarea firmelor și crearea de locuri de muncă la nivel local, esențiale pentru dezvoltarea comunității din Răzvani. Printre firmele care vor fi sprijinite se numără un service auto, două vulcanizări și o spălătorie, un magazin de legume-fructe, un fast food, o firmă de amenajări peisagistice, două săli de jocuri video pentru tineri și o farmacie. invitatie proiect KETANES - 4 sept 2020, Lehliu Gara .jpg
Proiectul KETANES (ÎMPREUNĂ) este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 2020. Obiectivul proiectului este reducerea sărăciei și excluziunii sociale prin măsuri integrate în comunitatea Răzvani. Proiectul este implementat de Asociaţia C4C Communication for Community, în parteneriat cu Primăria Orașului Lehliu-Gară, Școala Gimnazială nr. 1 Răzvani, Libro Events și Asociația Brahma.
Vă rugăm confirmați participarea până la data de 3 sept la office @c4c.ro sau tel 0722745620

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.