DDB – DREPTATE pt DINAMO BUCUREȘTI!

DDB – DREPTATE pt DINAMO BUCUREȘTI!

Dacă sunteți departe de, sunați-i pe cei din București să vină la intrarea de pe Barbu Văcărescu!

S-a format o coaliție în jurul celui care se pretinde stăpânul fotbalului din România. Iată afirmația publică a lui gigi becali:

„Toata lumea m-a sunat ca sa ma intrebe cum votam. Am promis că mergem pe varianta B. Cine m-a sunat? Hermannstadt, Chindia, Poli Iasi si Clinceni. Nu m-au sunat toti pe mine. Anamaria Prodan m-a sunat personal sa ma intrebe ce votam.”

ZIUA DREPTĂȚII a mai fost și va mai veni!
CFR Cluj a uitat repede. Nu-i nimic. Ținem minte. La fel cum îi vom ține minte pe toți cei care au format acum Cooperativa Anti-Dinamo.

ATENȚIE! Dacă se va trece la sistemul cu 16 echipe, vor sări mulți să spună că s-a făcut asta pentru a ajuta Dinamo! Niciunul din voi să nu cadă în plasa asta. Nu pentru Dinamo vor fi 16 echipe, ci pentru că AU FĂCUT PRAF TOATE REGULAMENTELE și NU AU NICIO BAZĂ LEGALĂ pentru retrogradarea lui Dinamo.
NU NE TREBUIE POMANA NIMĂNUI! Dacă manevrele continuă, mergem la TAS!
Încetați să mai răspândiți cu bucurie mesaje de genul ”E gata! Vor fi 16 echipe!” Nu faceți decât să slăbiți presiunea. LUPTA NU S-A ÎNCHEIAT!

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber, text care spune „ORA 15:00 AUTOCARUL va face stație pe BARBU VĂCĂRESCU TAS Tribunal Arbitral du Sport CAS Court of Arbitration for Sport Următoarea oprire la LAUSANNE”

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.