Vânzările de filtre de apă au explodat în 2020

Vânzările de filtre de apă au explodat în 2020

Quickshop.ro, unul dintre cei mai vechi retaileri online de soluții de încălzire, climatizare și tratare a apei, a realizat un studiu în urmă căruia reiese că rata cererilor de filtre de apă a crescut cu peste 49% în primele 6 luni  din 2020, față de perioada similară a anului trecut.
Această evoluție poate avea legătură cu sistemului public de apă precar, alcătuit din conducte vechi sau deteriorate, ruginite, conținând plumb și alte impurități. Pe fondul acestui lucru, instalarea unor filtre speciale de epurare a apei reprezintă una dintre cele mai practice și mai sigure soluții pentru care cetățenii pot opta astfel încât apa pe care o consumă să fie una cu cât mai puține impurități.
„În primele 6 luni din 2020 am observat o creștere cu 49% a vânzărilor pe segmentul de filtre pentru apa potabilă, de unde reiese că din ce în ce mai mulți oameni conștientizează importanța calității apei pe care o consumă. Filtrele pe care noi le comercializam sunt concepute pentru a filtra și trata apă din rețelele de alimentare publică din punct de vedere organoleptic. Acestea se montează sub chiuvetă și filtrează excelent nămolul, rugina și alte tipuri de sedimente, reduce din apă gustul și mirosul de clor cu care aceasta este uzual tratată în sistemele publice de alimentare”, a declarat Andrei Botoaga, CEO Quickshop.ro.

Totodată, un alt motiv pentru care tot mai multă populație își îndreaptă atenția înspre filtrele pentru apă potabilă se datorează și dorinței de a proteja mediul înconjurător. Reciclarea cu responsabilitate a deșeurilor plastice reprezintă o problema la nivel mondial, însă, în ultimii ani, tot mai mulți oameni au înțeles faptul că folosirea unui filtru de apă este o opțiune viabilă atât pentru sănătatea familiei (apa potabilă), cât și o soluție sustenabilă pentru mediul înconjurător (reducerea consumului de pet-uri de plastic).
Filtrele pentru apă potabilă pot fi achiziționate de pe: quickshop.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.