Joc de poker cu poporul român-Antonin Opris.

Joc de poker cu poporul român.

Dragi cititori, știați că Iohănuș joacă poker cu poporul român ? E adevărat, chiar asta face, poker politic. Doar că ține dosiți niște ași, pe la mâneci, pasați de secu…
Să nu care cumva să deveniți sentimentali cu el ! Să nu-l lăsați să vă păcălească la jocul său preferat ! Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
O să facă de așa natură încât să pară schimbat la caracter, la atitudine, la grija față de români, la cât de generos, de înțelegător și de bun este el cu „românii lui”.
A fost informat de dorințele voastre. Știe exact ceea ce doriți să vă ofere, ca să-l idolatrizați. Dar și pe noi ne duce capul la șah…
O să vă ofere următoarele lucruri, nu mai contează în ce ordine:
1) Nu vă bagă în altă Stare de Urgență.
2) Ați cerut căderi de corupți, o să vi-l dea pe Străinu-Cercel.
3) Ați cerut capul lui Arafat, o să vi-l aducă pe o tavă de aur. Legea „Arafat” cu confiscări de bunuri, probabil o să o facă netrecută. În schimb Arafat plătește cu ani grei de pușcărie pentru că a avut tupeul să o gândească în astfel de termeni. O să contabilizeze o grămadă de dosare penale, arabul. Nici nu visează el ce o să i se pună în cârcă. Mare o să-i fie căderea, dar așa și merită să pățească.
4) Vreți și capul lui Orban? Se rezolvă.
Mai vreți să vă mai dea ceva ? Cereți aici, că l-ați prins în toane bune.
Aiurea, vrea să-și asigure îngenuncherea voastră la picioarele lui. Pentru toate cele pe care le oferă de la el poporului, o să ceară închinare, precum cere diavolul de la muritori. Vechile obiceiuri mor greu.

Cu asul meu din mânecă,
Antonin Opris.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.