Infrastructură pietonală modernizată în zonele rezidențiale!

Infrastructură pietonală modernizată în zonele rezidențiale!

Simultan cu amenajarea zonelor destinate circulației pietonilor de pe marile bulevarde, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să îmbunătățească condițiile de acces pietonal în cartierele orașului și la locurile de joacă.

În cartierul Palazu Mare continuă reabilitarea traseelor pietonale pe strada Dumbrăveni. În această perioadă echipele administratorului drumului public intervin pe tronsonul delimitat de strada Recoltei și bulevardul Tomis. Trotuarele sunt recondiționate prin turnare de asfalt, după ce infrastructura pietonală a fost consolidată prin montarea de borduri noi.

De asemenea, zona ce împrejmuiește spațiul destinat celor mici din Portul Tomis se transformă în zonă de agremement. În acest sens, au fost amenajate alei pietonale ce au fost asfaltate. Astfel, au fost create condiții de siguranță pentru accesul în locul de joacă unde cei mici se pot bucura de echipamente noi.

Totodată, la locul de joacă a fost amplasat un gard frumos colorat iar de curând a fost turnat covorul de cauciuc antitraumă.

Pe lângă dotările urbane specifice locurilor de joacă, spațiul extins va beneficia de mobilier urban nou și revitalizarea spațiului verde.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.