CĂLĂRAȘI- 12 persoane active cu Covid-19

COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CĂLĂRAȘI

INFORMARE DE PRESĂ
08.06.2020, ora 14.00

▪️ La nivelul județului Călărași, situația epidemiologică privind infecția cu Coronavirus COVID-19 la data de 8 iunie, este următoarea:
– 5 persoane se află în carantină instituționalizată;
– 1563 persoane aflate în autoizolare la domiciliu,
– 136 de persoane ieșite din autoizolare în ultimele 24 de ore.

În județul Călărași au fost confirmate un număr de 103 cazuri de persoane infectate cu COVID-19, dintre care: 88 de persoane s-au vindecat și 3 persoane au decedat. Rezula, asadar, 12 persoane active cu Covid-19

▪️Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare acțiuni privind ordinea și siguranța publică în contextul actual și au acționat pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli și pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, precum și asigurarea pazei locațiilor de carantinare.

Vă rugăm să respectați măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanțarea fizică și măsurile de igienă recomandate de specialiști.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia alocată lor +4021.320.20.20.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.