Mitingul anti-PNL!

Despre mitingul din seara trecuta. Vreo 300 de cetateni au protestat impotriva guvernului, fara sa detina autorizatie legala pentru organizarea unui miting. Dar autorizatiile pentru mitinguri au devenit optionale incepand cu ianuarie 2017, atunci cand tefelistii si-au bagat picioarele in respectarea legislatiei in vigoare.
Din nou crizatii si istericii patriei, gen CTP-ul, au vazut genocid si moarte pe strazi la fiecare pas din cauza acestui miting, la fel cum vedeau si cu ocazia sarbatorilor pascale, atunci cand ministrul de interne a semnat protocolul cu BOR. Bullshit!!! Seara trecuta au fost 300 oameni intr-un spatiu deschis, in Parlamentul Romaniei se intalnesc zilnic 450 oameni intr-un spatiu inchis, in fiecare supermarket din Romania se intalnesc zilnic mii de oameni, tot intr-un spatiu inchis, Repet, bullshit!…ideea pe care incercau sa o induca alde CTP si alti crizati, este aceea ca mitingurile anti-PSD sunt sehr gut, in timp ce mitingurile anti-Iohannis si anti-PNL sunt aducatoare de moarte.


Mai dragilor crizati si isterici, trebuie sa va obisnuiti cu aceste mitinguri. Ele vor fi din ce in ce mai multe si din ce in ce mai dese. Si aceste mitinguri fac parte din acelasi manual ca si mitingurile tefelistilor, manualul se numeste: „Democratia este unversal valabila.”
Sa auzim de bine!

4 gânduri despre “Mitingul anti-PNL!

  1. Foarte bine m-aș fi dus si eu ca am stiut de dimineata, dar am avut musafiri. Trebuie să fie dăramat acest guvern antinațional și antiromanesc la presiunea străzii sau prin moțiune de cenzură. Nu decât 20% in acest parlament iar la eventualele alegeri nu obtin cu tot STS lor mai mult de 25% Bravo felicitări celor din strada. Jos dictatorul Johannis si guvernul ticalos Sică Mandolina

    Apreciază

  2. Numai eu am impresia ca există chiar o propaganda psihotică în aceste zile?
    De 200 milioane de lei?
    Sper sa mă înșel, ar fi păcat să nu mă înșel, zău!

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.