Primăria Municipiului Constanța construiește o parcare cu peste 300 de locuri.

Proiect de anvergură pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare”. Primăria Municipiului Constanța construiește o parcare cu peste 300 de locuri.

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, lucrează în aceste zile la pregătirea terenului imensei parcări. Locul a fost salubrizat și igienizat, iar copacii au fost toaletați. Se lucrează la amenajarea de trotuare și se montează borduri care vor delimita zona destinată staționării autovehiculelor. Concomitent, se amenajează și bucla de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.

Daniel Vlăescu – șef serviciul tehnic S.C. Confort Urban: “Primăria Municipiului Constanța are în lucru această parcare delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic. Această parcare pentru autovehicule va avea peste 300 de locuri și va fi prevăzută inclusiv și cu locuri speciale pentru motociclete. Vorbim despre lucrări ample de reparații care au loc în acest moment, se amenajează inclusiv trotuarele și spațiul verde.

Dupa finalizarea lucrărilor pregătitoare, locația va fi apoi asfaltată și marcată corespunzător pentru ca locuitorii din zonă să își poată parca mașinile în siguranță”.

Suprafața va fi înfrumusețată cu spații verzi nou create pentru ca locuitorii să beneficieze de o zonă modernă și curată.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.