Ce cumpără românii de pe internet pe timp de pandemie?

Ce cumpără românii de pe internet pe timp de pandemie?

Printre bunurile care înainte erau cumpărate din magazine fizice iar acum sunt achiziționate online se numără, în primul rând, alimentele (48%), articolele vestimentare, încălțămintea și accesoriile (36%), cafeaua și ceaiurile (35%) și cosmeticele (34%).

Industria Home & Deco este una din nisele castigatoare din comertul online. Aceasta a oferit posibilitatea achizitiilor din propria locuinta.

Retailerul de mobilier Acaju, o companie românească, cu sediul în Vaslui, prezent si cu magazine fizice Vaslui, Iaşi si Piatra Neamţ, a înregistrat vânzări online în creştere în primăvara acestui an faţă de 2019. „Estimările noastre de creştere a cifrei de afaceri cu 30% în 2020 se menţin chiar şi în perioada aceasta de criză sanitară şi economică”, spune Iulian Acatrinei, director general Acaju.

Creşterea interesului pentru piese de mobilier de birou în contextul pandemiei s-a tradus într-o ofertă mai variată de produse pe acest segment pe Acaju.ro. Spre exemplu, volumul de căutări pentru mobilier de birou a crescut cu până la 10% şi pentru scaune de birou cu până la 40%.

Mobilierul pentru living şi dormitor – cele mai cerute categorii de produse în această perioadă.

sursa: businessmagazin.ro

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.