Romania este in stare de urgenta doar pe hartie

Romania este in stare de urgenta doar pe hartie, magazinele de second-hand isi afiseaza in liniste promotiile si lumea este la cumparaturi, bancile restrictioneaza accesul mai multor persoane, insa acestia stau la sezatoare in fata bancilor, zeci, sute, poate mii de cetateni (#migranti romani) intorsi din zone rosii bantuie nestingheriti prin orase, nu vezi picior de politist sau soldat pe strada sa legitimeze trecatorii, pur si simplu, Romania a declarat starea de urgenta doar pe hartie.

Sa ne fie cu iertare dar in astfel de momente este nevoie de alti oameni, ne trebuie un Basescu presedinte, pentru ca este suficient de nebun sa puna soldatul cu arma la usa celui izolat care are tendinta sa o zbugheasca in oras la o cafea si ne trebuie un prim-ministru Adrian Nastase, la dreapta sa cu Florin Georgescu – ministru de finante.

Nu vom avea asa ceva pentru ca nu se poate legal, deci se va alege praful de noi. Scapa cine poate!

Un gând despre “Romania este in stare de urgenta doar pe hartie

  1. Azi coronavirusul are cel putin 40 mutatii fata de noiembrie 2019, lucru care probabil ingreuneaza realizarea unui vaccin eficient. Vestea proasta este ca ultimele mutatii il fac si mai contagios. Vestea buna este ca s-a observat la ultimele mutatii o slabire a eficientei cu care ataca sistemul imunitar, ceea ce il face ceva mai putin periculos.
    Whatever, daca scapam si revenim la vechile obiceiuri, vom invada strazile cu masini de 4500 cc, vom taia padurile si vom distruge mediul inconjurator si ecosistemele, cu siguranta data viitoare NU scapam.

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.