Coronavirus- cel mai mare experiment de forță de muncă la distanță din istorie

Focarul Coronavirus forțează organizațiile la nivel mondial să testeze lucrările din cadrul aranjamentelor la domiciliu
Deoarece China continuă să combată efectele grave ale  virusului, multe companii, la nivel mondial, solicită angajaților care au avut contact cu persoane potențial infectate să lucreze de acasă pe durata perioadei de incubație (2-14 zile).

Această inițiativă la nivel mondial de a constrânge răspândirea virusului a dus la unul dintre cele mai mari experimente de forță de muncă la distanță din istorie.

În timp ce rezultatele finale ale acestui experiment aplicat sunt încă documentate, să discutăm unele dintre beneficiile pe care aceste organizații trebuie să le aștepte.

Productivitate crescuta

Aruncăm lucrurile cu proprietarii de afaceri pentru metrică sunt cei mai sceptici. În absența supravegherii manageriale viitoare, sunt efectiv angajații la distanță?

Răspunsul?

Un da ​​răsunător!

Într-un experiment de doi ani, profesorul de economie din Stanford, Nicholas Bloom, a urmărit performanța a două grupuri de personal al centrelor de apeluri de la cea mai mare companie de turism din China, Ctrip.

Iată rezultatele:

Creșterea performanței cu 13% (9% din această sumă s-a datorat personalului care lucrează în mod voluntar pe schimburi mai lungi din cauza pauzelor și a zilelor bolnave).

Cu 4% mai multe apeluri pe minut.

Demisiile au scăzut cu 50%.

În general, compania a obținut un profit de 2000 de dolari pe persoană care lucra de acasă.

Acum, aceste rezultate nu sunt valori statistice. Alte studii au dovedit, de asemenea, beneficiile imense ale productivității lucrătorilor de la distanta. Sondajul de la îndemâna angajaților de la CoSo Cloud a descoperit că 77% dintre lucrătorii la distanță au raportat un nivel de productivitate crescut și 52% au spus că este mai puțin probabil să își ia timpul liber.

Iată alte descoperiri fascinante la locul de muncă:

British Teleom, Dow Chemical și Best Buy au raportat o creștere cu 35-40% a productivității teletransformanților lor.

Muncitorii americani de la distanță au fost cu 43% mai productivi decât personalul biroului.

Lucrătorii de la AT&T de la distanță s-au oferit voluntari să lucreze încă 5 ore în comparație cu omologii lor din birou.

Telecomunicațiile de la distanță ale JD Edward erau cu 20-25% mai productive decât omologii lor din birou.

Configurația agilă a personalului Compaq a crescut productivitatea cu 15-45%

Acum vi se poate părea foarte ciudat. Într-un birou, comunicarea este fulgerătoare. Puteți apela doar la un angajat sau puteți merge la biroul lor. Și dacă ai nevoie să colaborezi la o nouă idee de afaceri, poți trage instantaneu toată lumea într-o sală de ședințe pentru a face tablă întregului proces creativ.

Deci de ce sunt angajații la distanță mai productivi?

Cel mai evident răspuns este că există mai puține distrageri.

Fără explozii bruște de cântece de ziua de naștere, niciun personal neîncetat să prindă la birou și nici zgomote puternice de tastare de la tastaturile mecanice ale puriștilor tehnici.

Acasă, lucrătorii la distanță sunt izolați în locul lor de Zen. Acesta este mediul în care au control complet. Dacă este prea mult zgomot afară, pot închide geamul și pot regla aerul condiționat după bunul plac. Și dacă este prea zgomotos acasă, pot lucra la orice cafenea sau bibliotecă la alegere.

Datele demonstrează însă că majoritatea lucrătorilor la distanta preferă să rămână acasă. Acest lucru sugerează că angajații sunt capabili să își adapteze cu succes mediul de acasă pentru a se potrivi condițiilor lor de muncă ideale.
Sursa: buffer.com

Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre celelalte beneficii ale forței de muncă la distanță, pentru a înțelege mai bine de ce rezultă câștiguri de afaceri impresionante.

Reducerea cifrei de afaceri a angajaților

Această singură prestație are ca rezultat o creștere semnificativă a marjei de profit. În medie, costă aproximativ 4.000 de dolari pentru a angaja un nou lucrator și necesită 42 de zile până la final să completezi o poziție.

Metodele de angajare a personalului

Acest lucru duce la creșterea fisurilor financiare și de talente în cadrul unei afaceri și cu o rată medie a cifrei de afaceri în SUA de 12-15%, acest lucru ar putea reduce substanțial șansele ca afacerea dvs. să supraviețuiască unei recesiuni.

Motivul numărul 1 pentru care angajații renunță se datorează lipsei de încredere și autonomie. Dacă nu aveți încredere în angajații dvs. pentru a executa abilitățile unice pe care le-ați găsit atât de impresionante în timpul interviului lor, este doar o chestiune de timp înainte de a începe să caute un angajator mai respectuos.

Permiterea angajaților să lucreze de acasă este cea mai puternică demonstrație de apreciere și încredere a talentului. Angajații de la distanță recunosc acest lucru și reciproc respectul cu o eficiență mai mare a muncii.

„Relațiile sunt pârghii. Dacă dați valoare altcuiva în primul rând, aveți pârghie. ”
– Gary Vaynerchuk

Angajații au, de asemenea, mai puține șanse să plece dacă le oferiți ceea ce își doresc, iar datele sugerează că majoritatea angajaților doresc să aibă opțiunea de a lucra de la distanță.

Angajații își doresc opțiunea de a lucra de la distanță/ Sursa: buffer.com

Economii
Atât angajații, cât și angajatorii beneficiază financiar de condiții de muncă îndepărtate.

În ceea ce privește angajații, nu trebuie să cheltuiască bani pentru călătorii. În medie, americanii cheltuiesc între 2000 și 5000 dolari în fiecare an făcând naveta la muncă. Cu acești bani în plus în buzunar, angajații de la distanță sunt mai mulțumiți și mai puțini.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.