Schimbarea instalatiei electrice – iata de ce vei dori sa faci asta si ce riscuri ai daca nu o faci

schimbare-instalatie-electricaLocuintele vechi au nevoie nu doar de reparatii capitale la capitolul estetica, ci mai ales la cel de functionalitate. Instalatiile sunt imperativ necesare a fi schimbate, de la cele sanitare la cele electrice. Exista si un aspect practic atunci cand incep reparatiile, renovarile si anume ca toata instalatia electrica va fi acoperita ulterior de tencuiala, de var. Acum este momentul oportun de facut acest pas, dar sa descoperim si de ce.

Ca orice alt lucru, instalatia electrica nu poate fi pe viata. S-au schimbat multe intre timp, iar vechea instalatie nu mai poate face fata. Sunt mai multi consumatori, numarul de electrocasnice este unul foarte mare acum. Exista si riscuri privind astfel de instalatii vechi:

  • Repetate scurt circuite ce iti pot afecta electrocasnicele, ducand la pierderi si nevoia de a investi in alte aparate. Vei ajunge sa cauti in mod frecvent interventii electrice rapide.
  • Stechere ce cad din priza, contacte defecte. Contactele se uzeaza in timp, corodeaza. Acest lucru inseamna un pericol de producere a scanteielor si risc de incendiu desigur.
  • Impamantare inexistenta.
  • Schimbarea frecventa a sigurantelor si riscurile ce rezulta din asta. In trecut erau folosite sigurante fuzibile. Acestea se ardeau cand exista un scurt circuit si trebuiau schimbate. La cele automate nu va mai fi necesara inlocuirea, ci doar resetarea

In plus, sunt toate sansele ca facturile sa fie mai mari, inregistrarea valorilor energiei electrice sa fie deficitara in cazul unei instalatii vechi. Asadar, de la estetica, la parte practica, instalatia electrica veche se impune a fi schimbata. Pentru un astfel de proiect este necesar un electrician autorizat, priceput, cu experienta.
  Oferta Garea

Pentru bucuresteni, precum si pentru cei din Ilfov garea.ro este o recomandare. Interesant este ca aici cei interesati regasesc un electrician disponibil la orice ora din zi sau noapte. Au serviciu non stop. Electricienii parte din echipa sunt autorizati ANRE si vor putea interveni oricand, in regim de urgenta sau nu, pentru a repara sau monta un tablou electric. Increderea ca acest serviciu va fi unul pe masura asteptarilor vine si de la faptul ca este oferita garantie pentru lucrare.

In oferta celor de la Garea regasim servicii precum montare contor pasant, schimbare de contor sau a intregii instalatii electrice.

In anii trecuti, cand internetul nu era o unealta la indemana, oamenii cautau un electrician bun intreband toate cunostintele. Acum este mai usor sa gasesti un astfel de specialist, in timp util, pentru orice interventie electrica. Acceseaza garea.ro pentru lista completa de servicii si zonele de acoperire.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.