SELECTAREA TRANSPORTATORULUI ȘI A VEHICULULU

 

utilajelor_de_constructii_buldoexcavatoare_compactoare_buldozere_autogredere_motostivuitoare_miniutilajeSelecția dvs. de vehicul de transport de echipament adecvat se reduce la cea mai mare parte  la dimensiunea, greutatea și reglementările. Acești factori joacă, de asemenea, un rol semnificativ în stabilirea prețurilor, împreună cu costurile cu combustibilul și distanța de transport. La evaluarea mărimii, trebuie să vă concentrați în principal pe dimensiuni, în special pentru sarcini supradimensionate. În unele cazuri, ar putea fi mai avantajos să dezasamblați echipamentele în părți.

Când vine vorba de selecția vehiculelor grele, este mai bine să luați sfatul specialiștilor cu experiență. Experții în transport vă pot spune cea mai eficientă modalitate de a livra mașini mari de la punctul A la punctul B, indiferent de distanță. Acestea vă pot sfătui pe diverse opțiuni pentru remorci sau containere. Asigurați-vă că înțelegeți tot ce acoperă asigurarea, astfel încât să știți că echipamentul dvs. este protejat.

Transportul  încărcăturilor grele este o sarcină care ar trebui să fie efectuată numai de către operatori cu experiență care înțeleg siguranța, regulile și reglementările referitoare la vehiculele de transport agabaritic. Pentru mai multe informații despre remorcarea echipamentelor grele și alte tipuri de tachete sau transporturi, contactați o firma specializata. 

Dacă aveți nevoie să transportați mai multe tone de echipament pe o distanța lunga, veți avea nevoie de echipamente de tractare grele specializate. Veți avea nevoie, de asemenea, de cunoștințe aprofundate de manipulare, precum și de familiarizarea cu departamentele relevante ale Departamentului de Transporturi. Unele sarcini masive de transport includ călătorii mobile sau echipamente aerospațiale.

Alte sarcini masive de transport includ suprasarcini. Industria de inginerie definește o sarcină superioară ca sarcină  de o anumită dimensiune, iar fiecare stat are propriile măsurări de definire specifice. In S.U.A. de exemplu, o suprasarcină este un vehicul sau o combinație cu o lungime de încărcare de 38 m sau 100 de tone care depășește 5 m în lățime și înălțime. Cu toate acestea, în unele tari, o suprasarcină este un vehicul sau o combinație de peste 41 m în lungime, de peste 5 m în lățime, de peste 18 metri înălțime și peste 40 de tone. Există, de asemenea, anumite excepții de la aceste reguli generale la nivel de stat.

Dacă aveți nevoie să transportați o suprasarcină prin diferite state, trebuie să cercetați regulile pentru astfel de  transport pentru fiecare stat implicat. Acestea includ timpii de călătorie permise, deoarece unele state restricționează transportul suprasolicitării la anumite intervale de timp care evită traficul de ore de vârf în zonele aglomerate.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.