Fabrica-de-firme are raspunsuri la toate intrebarile si solicitarile agentilor economici

Fabrica-de-firme are raspunsuri la toate intrebarile si solicitarile agentilor economici

Astazi vreau sa iti prezint o echipa de specialisti care stie sa raspunda la toate intrebarile si solicitarile agentilor economici si care nu ne-a dezamagit niciodata!

Cand am dorit sa infiintam firma aveam capital, aveam sediu social, pana si cererile viitorilor angajati asteptau undeva in culise, dar ne lipseau idei de afaceri.

Cand cartierul este suprasaturat de covrigarii, de macelarii, de magazine cu de toate, unele deschide non stop, nu te gandesti sa dai lovitura, oferindu-le oamenilor acelasi lucru.

Ai nevoie de o idee originala prin care sa cuceresti clientii, sa-i fidelizezi pe viitor si sa atragi cat mai multi cumparatori. Nu doresc sa va dezvolt ideea si planul de afaceri pe care ni l-au oferit, ci rezultatele. In 2 ani de la prezentare acte infiintare ong investitia noastra a rodit insutit.

Prin ideea de afaceri si consultanta manageriala, ne-am dat seama ca sunt capabili sa tina si evidentele contabile cu mana forte si le-am incredintat si aceasta sarcina. Mai tarziu, au aparut marfuri noi pe piata din Romania, produse in atelierele noastre de cercetare care meritau protejate de concurenta si tot ei ne-au sfatuit si ajutat sa le inregistram la OSIM. Cand am inchis anumite puncte de lucru, sa deschidem altele situate mai central, tot ei ne-au ajutat sa operam toate modificarile, fara sa ne deplasam de la firma.

Ei stiu sa iti raspunda la toate dilemele, de pilda te ajuta sa alegi corect intre SRL sau PFA iti pun la dispozitie cel mai bun sediu social, in cazul in care nu ai unul sau nu este pozitionat corespunzator.

Tot pe ei te poti baza si in cazul unor litigii de natura economica, fiindca iti asigura consultanta juridica. Sunt puternici prin faptul ca sunt informati, cunosc legislatia economica in vigoare si se bazeaza pe parteneri seriosi si puternici.

Toate raspunsurile lor sunt corecte si oneste, asa ca agentii economici le recunoaste autoritatea profesionala si ii consulta in tot ceea ce fac.

Este minunat ca avem in tara noastra astfel de specialisti, capabili sa  se ocupe de o afacere de la infiintare si pana la obtinerea prosperitatii si ocuparea unei pozitii de top.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.