Totul despre stivuitoare – lucruri de baza pentru o buna mentenanta si manevrare

Intr-un depozit, oricat de mic ar fi, exista cel putin un stivuitor. Acesta este un vehicul industrial de dimensiuni mici ce are o platforma cu o furca actionata hidraulic. Furca este atasata in partea din fata – poate fi ridicata sau coborata pentru a manevra diferite tipuri de marfuri.despre-stivuitoare-hakuservice
Scopul principal al stivuitorului este de a diminua volumul de munca al oamenilor din acel depozit, fabrica, firma etc. Face, in primul rand, din mutarea marfurilor o operatiune mult mai usoara, rapida si intr-o cantitate mare simultan. Totusi, care sunt regulile de baza pentru o manevrare corecta?
Ce nu trebuie sa faci atunci cand intri in contact cu un stivuitor
In primul rand, niciodata sa nu incerci sa il conduci daca nu ai studii in acest sens. Aceasta actiune o pot face doar persoanele autorizate. Daca deja ai aceasta autorizatie tot trebuie sa respecti niste reguli:
De fiecare data cand urci la volan, asigura-te ca aria vizuala este libera – pot apare numeroase evenimente neplacute daca nu ai vizibilitate maxima in timpul muncii.
Nu incerca sa depasesti viteza admisa in locul respectiv. Daca ai o incarcatura grea exista riscul mare de a crea alte numeroase probleme daca nu respecti limita de viteza in vigoare.
Nu in ultimul rand, nu indrepta furca stivuitorului catre persoanele din jur sau catre ale marfuri deja puse la locul lor. Iti poti rani colegii de munca daca ii atingi sau, mai grav, marfurile se pot dezechilibra.
Pentru siguranta ta, atunci cand pornesti de pe loc trebuie sa te afli cu intreg corpul in cabina stivutiorului. Daca unele parti sunt in afara, exista riscul ca stivuitorul sa se dezechilibreze si sa se rastoarne. Totodata, nu uita sa folosesti semnalele acustice in apropierea intersectiilor, a portilor sau in prezenta altor persoane.
Cateva aspecte ce tin de bateria stivuitorului
Bateria stivuitorului este grea si dificil de manipulat din cauza solutiilor chimice din componenta. In aceeasi ordine de idei, atunci cand s-a descarcat trebuie incarcata imediat dupa utilizare.
Aceasta nu trebuie expusa la flacari deschise, scantei si asa mai departe, pentru ca poate provoca explozii devastatoare.
Daca nu te descurci sa o incarci sau prezinta defectiuni, iti recomand sa apelezi la o firma specializata in acest sens si anume Hakuservice. Aici poti beneficia de servicii profesioniste de mentenanta a bateriei sau chiar de inlocuire, daca este cazul.
In cazul inlocuirii, vei putea profita de sistemul buy-back: daca iti cumperi una noua, de cea veche te poate scapa Hakuservice. Acestia comercializeaza baterii atat noi, cat si second hand.
Cu ce te poate ajuta Hakuservice mai exact?

  • Servicii de regenerare a bateriilor;
  • Reparatii pentru orice tip de redresoare;
  • Service pentru orice tip de baterii, chiar si cele de tractiune;
  • Diagnosticarea problemelor prin proceduri manuale si automate cu discharger;
  • Intretinere periodica curativa si preventiva pentru bateria ta etc.

 

Ai in vedere regulile de baza enuntate anterior pentru a avea parte doar de evneimente fericite atunci cand conduci stivuitorul. Cand bateria prezinta probleme, alege profesionalismul si seriozitatea inainte de toate asa ca adu-o la Hakuservice.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.